Головна » 2014 » Липень » 7 » Вартість проїзду автобусом з Рави до Львова з 8 липня зросте до 20,50 грн.
18:21
Вартість проїзду автобусом з Рави до Львова з 8 липня зросте до 20,50 грн.

Тарифи на автобусні перевезення з Рави-Руської до Львова зростуть з 8 липня. Про це повідомив директор фірми-перевізника маршруту ТзОВ «Автосвіт» Юрій Семочко.

Так, вартість проїзду з Рави-Руської до Львова зросла на 20%. Тепер вона становитиме 20 грн. 50 коп. Проте, як відзначають перевізники, підняття тарифів не є таким, який би їх задовольняв.

- Це є краще, ніж було раніше, але той відсоток підняття тарифів не дає змоги нам працювати так, аби мати змогу продовжувати оновлювати наш автопарк, - зазначив Юрій Семочко. – Але в тій складній економічній ситуації, в якій перебуває країна зараз, 20-відсоткове підняття тарифів дозволить принаймні не працювати перевізникам у збиток.

Юрій Семочко також розповів, що повернення великогабаритних автобусів на маршрут Рава-Руська – Львів у повному складі відбудеться ближче до початку осені.

- Зараз, по суті, є мертвий сезон, багато людей перебувають у відпустках. Тому ми вирішили відтермінувати повернення великогабаритних автобусів на кінець серпня. Саме тоді більшість людей повернуться з відпусток, студенти почнуть їздити на навчання і курсування таких машин не буде збитковим.

Нагадаємо, що востаннє тарифи на перевезення пасажирів на маршруті Рава-Руська – Львів зростали у лютому 2011 року. З того часу вартість квитка становила 17 грн.

Категорія: Місто | Переглядів: 858 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]