Головна » 2014 » Червень » 13 » Впевнена перемога над аутсайдером.
11:37
Впевнена перемога над аутсайдером.

8 червня. Рава-Руська. Стадіон «Локомотив».

«Рава» - Волиця – 4:0 (1:0).

Голи: Чорний, 29, Щигол, 85, Чорний, 87, Кіщук, 90.

Юнацькі склади – 1:0.

Рава: Старчак (Рудкевич, 89), Старчак Я., Фурса, Стельмах, Чорний (Дуркалевич,88), Богуш (Винницький, 65), Щигол (Кобринець, 85), Бойко, Зінько(к) (Кіщук, 55),Вивроцький, Дацишин (Заблоцький І., 75).

Перед шостим туром команди з Рави-Руської та Волиці. перебували на діаметрально протилежних місцях в турнірній таблиці: перша – лідирувала у перегонах, а друга була беззаперечним аутсайдером, не заробивши жодного залікового балу. Саме тому перед матчем його результат легко прогнозувався. Свої корективи могла внести хіба що неймовірна спека, яка було у цей день.

Початок гри, як і годиться фавориту, «Рава» провела в атаках. Уже на першій хвилині гри після подачі з правого флангу на ударну позицію вийшов Дацишин, але удар у нього не вдався і м’яч полетів вище воріт. Через декілька хвилин відзначатись повинен був Вивроцький, але його потужній удар парирував воротар гостей.

Через мить нападник Волиці власноруч створив момент, але його удару не хватило влучності. Цей момент дещо збадьорив господарів і ті зусиллями Щигола створили два над небезпечних моменти біля воріт гостей. У першому Степан примудрився з п’яти метрів пробити вище воріт, а у другому на висоті був воротар.

 Гол назрівав і на 29-й хвилині маленьке футбольне чудо створив Бойко. Він прийняв м’яча на відстані 30 метрів від воріт, пройшов декілька метрів і пробив потужно та точно. 1:0.

До кінця першого тайму команди ще раз обмінялись небезпечними моментами, але щоразу завершальним ударам не вистачало точності.

Початок другого тайму запам’ятався неприємним моментом. У зіткненні з Богушем травму отримав воротар гостей і не зміг продовжити матч. Зважаючи на те, що в запасі гостей голкіпера не виявилось місце у воротах зайняв польовий гравець. Хоча цей факт не дав очікуваного ефекту для господарів. Ударів вони наносили мало та й ті, яких завдавали, були або у воротаря, або мимо воріт.

Ситуація змінилась у останні 10 хвилин гри. «Рава» різко пришвидшила темп гри і це принесло плоди.

На 85-й хвилині гри стрімкий прорив по лівому фланзі Вивроцького закінчився прострілом на Щигола. Останньому важче було не забити ніж забити. Через дві хвилини несподівано для воротаря і оборонців гостей пробив Чорний. М’яч потрапив у самісінький кут воріт і навіть якби на воротах у цей день стояв найкращий воротар світу, він також не зумів би парирувати цей удар.

На останніх хвилинах мав відзначитись дебютант команди Дуркалевич. М’яч після його удару зі середньої дистанції пройшовся у лічених сантиметрах від воріт.

Коли стрілка секундоміра проходила останні оберти, відзначився Кіщук. Він пробив після скидки Заблоцького в карному майданчику.

Таким чином, «Рава» здобула свою п’яту перемогу у стартових шести турах чемпіонату району і наразі залишається єдиною командою, яка ще не програвала.

Ігор Брик

Категорія: Спорт | Переглядів: 751 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]