Головна » 2013 » Грудень » 6 » З фракції "Свобода" вийшло двоє депутатів - №9 (43) газети "Прикордоння"
13:17
З фракції "Свобода" вийшло двоє депутатів - №9 (43) газети "Прикордоння"

Депутати від партії «Захисників Вітчизни» у Рава-Руській міській раді Степан Хир (на фото) та Юрій Шарко вийшли з фракції ВО «Свобода». Офіційною причиною вони називають створення у міській раді власної депутатської фракції.
- Ми маємо свої цілі, своє бачення. Тому вийшли з фракції, аби згуртуватися (ще один депутат від «Захисників Вітчизни» Анатолій Чернов не входив до фракції «Свободи» - Авт.) і створити свою, зокрема, для вирішення партійних справ, - прокоментував ситуацію Степан Хир.
На запитання чому саме зараз він та Шарко вийшли з фракції ВО «Свобода» і чи не вплинув на прийняття такого рішення конфлікт між міським головою та націоналістами, Степан Хир зазначив, що «у всьому є початок і кінець»,  а також, що «все впливає на прийняте рішення».
Що цікаво, через кілька днів «Свобода» через свою прес-службу поширила інформацію про створення колегії у Рава-Руській міській раді. Вона, за словами «свободівців», «стане дорадчо-погоджувальним колегіальним органом для попереднього розгляду порядку денного пленарного засідання і узгодження організаційних питань роботи ради». Саме через створення такого органу, як пояснили у ВО «Свобода», депутати від партії "Захисників Вітчизни" захотіли мати власне представництво у ньому, тому і вийшли зі складу фракції.

Повний текст читайте у №9 (43) газети "Прикордоння"
Категорія: Місто | Переглядів: 711 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]