Головна » 2013 » Серпень » 14 » З надією на тепло - №6 (40) газети "Прикордоння"
01:20
З надією на тепло - №6 (40) газети "Прикордоння"

6 серпня Жовківська міська рада ухвалила рішення, відповідно до якого котельню, яка опалює Рава-Руський професійний ліцей і розташовується по вул. 1-го Листопада, передано з балансу КП «Жовкватеплокомуненер-го» у комунальну власність громади Рави-Руської.
Нагадаємо, керівництво ліцею та влада міста звинувачували КП «Жовкватеплокомуненер-го», яке займалося опалюванням ліцею, у незадовільному теплопостачанні у навчальний заклад. Взимку температура у ліцеї коливається в межах 10 – 12 градусів за Цельсієм, а виробничі майстерні взагалі не опалюються. Перші вимагали у комунальників віддати котельню Раві-Руській, аби самим зайнятися вирішенням проблеми.
- Ми розуміємо, що грошей у модернізацію котельні у бюджеті Рави немає. Тому наразі вона буде у комунальній власності міста, після чого ми передамо її в оренду інвестору, який здатен буде на її модернізацію, - розповіла міський голова Ірина Верещук.
- Я понад десять років зверталася в усі інстанції щодо вирішення цього питання, але лише зараз, при підтримці мера міста, його вдалося вирішити, - розповіла на сесії директор Рава-Руського ліцею Жанна Букієвська.
Відповідно до акту приймання-передачі, балансова вартість переданої котельні складає близько 550 тис. грн.

Друковану версію читайте у №6 (40) газети "Прикордоння".
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 648 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]