Головна » 2014 » Жовтень » 19 » Замість квітів - допомога військовим - газета "Прикордоння"
23:18
Замість квітів - допомога військовим - газета "Прикордоння"

1 вересня, у Міжнародний День знань, учні Рава-Руської школи №2 долучилися до акції «Свято без квітів».

- Напередодні 1 вересня у соціальних мережах було багато закликів до батьків та дітей відмовитися від придбання квітів для вчителів. Натомість кошти, які повинні були б бути на них витрачені, закликали пожертвувати на підтримку українських військових, - розповіла директор школи №2 Надія Химич.
Підтримати акцію «Свято без квітів» на користь учасників АТО закликала голова трудового колективу Наталія Столяр. На педагогічній раді вчителі її підтримали, як і батьки та учні. Таким чином, святого Першого дзвоника у Рава-Руській другій школі пройшло без квітів.
- Акція відбулася на першому уроці, який називався «Україна – єдина держава». Її провели члени учнівського самоврядування та батьки учнів. Зі скринькою у руках вони пройшлися по класах і кожен мав змогу зробити добровільну пожертву для підтримки українських військових, - додала директор.
Під час проведення акції у школі №2 зібрали 15 тис. 931 грн. Ці кошти, за словами Надії Химич, було передано чотирьом равчанам, яких мобілізували до війська. 
 
Василь Волокуша,
газета "Прикордоння" №11 (55) від 26 вересня 2014 року
 
Переглядів: 750 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]