Головна » 2014 » Лютий » 28 » ЗАСІДАННЯ СЕСІЙ МІСЬКОЇ РАДИ ТРАНСЛЮВАТИМУТЬСЯ НАЖИВО
21:36
ЗАСІДАННЯ СЕСІЙ МІСЬКОЇ РАДИ ТРАНСЛЮВАТИМУТЬСЯ НАЖИВО

Як повідомляє офіційний веб-сайт Рава-Руської міської ради, пленарні засідання сесій ради тепер транслюватимуться наживо.
- У минулому році кілька засідань сесій Рава-Руської міської ради стали скандальними. Зокрема, це стосувалося виділення земельних ділянок. Цей процес ще триває, депутатам потрібно буде ухвалювати безліч нових відповідальних рішень. Тому, аби все було прозоро, засідання сесій ради транслюватимемо наживо, - розповіла міський голова Рави-Руської Ірина Верещук.

Міський голова зазначила, що засідання сесій міської ради є відкритими і кожен може бачити, як відбувається обговорення та ухвалення рішень.

– До прямих відеотрансляцій з Верховної Ради глядачі вже давно звикли. А якщо говорити про обласні і тим більше місцеві ради, то такої можливості раніше не було. Рава-Руська тут стала одним з перших міст в Україні районного значення, де засідання сесій міської ради можна буде побачити у прямому ефірі, - зазначила Ірина Верещук.

Трансляції здійснюватимуться на сайті Рава-Руської міської ради за допомогою потокового відео в мережі Інтернет через канал ustream. Саме так відбувалися прямі трансляції нещодавніх подій на Майдані Незалежності, вул. Грушевського тощо під час масових протестів українців у Києві.

До речі, новий сайт для Рава-Руської міської ради розробив равчанин, програміст Олександр Кулієвич, який зробив це з патріотичних до рідного міста почуттів.

Додамо, найближча пряма трансляція зі сесії Рава-Руської міської ради запланована на 15.00 год у понеділок, 3 березня. Її переглянути можна буде на сайті ради rava.org.ua у розділі «Відеотрансляції» (права колонка головної сторінки).
Переглядів: 740 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]