Головна » 2009 » Грудень » 17 » Жовківські депутати просять керівників області не дати замерзнути людям у Раві-Руській
11:01
Жовківські депутати просять керівників області не дати замерзнути людям у Раві-Руській
Учора, 15 грудня, сесія Жовківської райради (Львівська область) у відповідь на пропозицію депутатської групи «Самовряда Жовківщина» прийняла звернення до голів Львівських ОДА та облради – Миколи Кметя й Мирослава Сеника. У ньому йдеться про критичну ситуацію в енергозабезпеченні будинків колишнього військового містечка, що в місті Раві-Руській, на вулиці Залізної дивізії. Про це заявив власкорові ЗІКу уповноважений представник депутатської групи «Самоврядна Жовківщина» Жовківської районної ради Ігор Максимів.

З його слів, також, звертаючись безпосередньо до депутатів обласної ради – керівників «Львівобленерго» Матвіїшина та Мельника, жовківські депутати наголосили, що ці особи несуть персональну відповідальність за ситуацію, що склалася в Раві-Руській.

У цьому зверненні депутатського корпусу Жовківської райради стосовно критичної ситуації з енергозабезпеченням будинків колишнього військового містечка в місті Раві-Руській, зокрема, йдеться:
«На цей час склалася катастрофічна ситуація з енергозабезпеченням цілого мікрорайону військового містечка, на вул. Залізної дивізії в м. Раві-Руській. У випадку сильних морозів частина міста Рава-Руська може перетворитися в другий Алчевськ. Більше сотні квартир опалюються побутовими електроприладами з електромережі з напругою у 220 вольт. Уже декілька років Рава-Руська міська рада веде боротьбу за підведення до ряду багатоповерхових будинків, що на вулиці Залізної дивізії, електричних мереж для  заміни централізованого теплопостачання з котельні військової частини, що ліквідована, на електричне енергопостачання для опалення. Витрачено значні бюджетні кошти за програмами енергозбереження, проведено низку робіт з прокладання зовнішніх електрокабелів та внутрішньо будинкових електричних мереж.

Однак зараз склалася тупикова ситуація – через позицію ВАТ «Львівобленего» та неналежні увагу й підтримку зусиль Рава-Руської міської ради Львівською ОДА та Жовківською РДА. Просимо Вас невідкладно розглянути ситуацію з енергопостачанням житлових будинків, що на вулиці Залізної дивізії в місті Рава-Руській та вжити конкретних організаційних та технологічних заходів з попередження надзвичайної ситуації в Рава-Руській».

ZIK

Категорія: Місто | Переглядів: 843 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]