Головна » 2014 » Січень » 24 » Звернутися до податкової за публічною інформацією можна буде за єдиною формою запиту
11:29
Звернутися до податкової за публічною інформацією можна буде за єдиною формою запиту
Державна податкова інспекція у у Жовківському районі ГУ Міндоходів у Львівській області звертає увагу платників податків на те, що Міндоходів України наказом від 14.11.2013 № 681 затвердило порядок складання та подання запитів на отримання публічної інформації, що знаходиться у розпорядженні органів доходів і зборів. 
Відповідно до Порядку складання та подання запитів на отримання публічної інформації, що знаходиться у володінні органів доходів і зборів України, запитувач має право звернутися до органів доходів і зборів із запитом незалежно від того, стосується ця інформація його особисто чи ні, без пояснення причини подання запиту. 
Запит подається в усній чи письмовій формі, особисто або поштою, електронною поштою, а також факсом або телефоном. Письмовий запит подається в довільній формі. 
Відповідь на запит надається в обраний запитувачем спосіб протягом 5 робочих днів із дня отримання. Строк може бути продовжено до 20 робочих днів у разі, якщо запит стосується надання великого обсягу інформації. 

Переглядів: 560 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]