[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Місто » Проблеми » РФ
РФ
as2Дата: Неділя, 16.05.2010, 22:45 | Повідомлення: # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Відсутній
От була Грузія і вся херня. А тепер по всій Росії то сініє відьорка, то шахтарі виступають.. Народ все більше біситься від виходків влади... Кажися мені шо Росії в майбутньому треба буде все більше боротися з власним пролетаріатом і захищати капітал Дерипасок і Абрамовичів... Які то там аналітики писали шо Росія розпадеться до 2015-2020 років через зношення інфраструктури і революційні вибухи... А шо ви скажете? Буде Путін і партія ше довго і міцно тримати Росію, чи кров змиє всі гріхи путіна і ко?

Коллега из кемеровских прислал письмо:
"товарищи с мест сообщают самое главное - с омоном схлестнулись шахтеры из молодых, которым по 20-25 лет. поколение пепси, в общем. с сибирским колоритом, конечно, но все же именно оно. старые горняки сами охренели. они ни в 89, ни в 98 годах в рукопашную с ментами не ходили. как докладывают, хваленый нургалиевский омон реально оказался СЛАБ. порядка 50 пацанов полчаса бились против 120 ментов в полной экипировке и со всеми спецсредствами. противоборствующие стороны три или четыре раза по очереди сгоняли друг друга с рельс. омоновцы, наверное, впервые в жизни столкнулись не с несогласными на триумфальной площади и не с любителями синих ведерок. в междуреченске завтра опять же впервые в истории новейшей россии вводится план "крепость". то есть город полностью закрывают для въезда и выезда и вводят войска. из-за разбушевавшегося поколения пепси в междуреченск не приехал тулеев. они его тупо не знают(: на рельсах молодняк скандировал "мы не фарш!!!". утром обещают, что пойдут отбивать у ментов задержанных. менты уже в курсе и всех кого заломали развезли по соседним городам. мое мнение, что этой власти осталось не больше двух лет. у них не только мозгов нет, чтоб подобное предотвращать, у них уже и сил нет, чтоб пресечь качественно. получается, что я был неправ, когда говорил, что шахтеры выдохлись и бузить не будут. старое поколение, конечно, сдулось, но сегодня выяснилось, что появилось новое, которым нужна жизнь из телевизора. за нее они готовы драться с омоном. в общем, хватит смотреть за междуреченском. пора спать(:

 
РавчанинДата: П'ятниця, 21.05.2010, 10:00 | Повідомлення: # 2
Група: Видалені





Також колись десь таке читав. Ну, як на мене, то дідько з нею, з тою Рассєєю. Нам би зараз думати, якби то не втратити власну країну. А то шо той виблядок Путін замість того, шоб зробити нормальні умови для своїх (мається на увазі для свого народу) людей, він свого носа пхає до типу "братських". Шо тут говорити - у москальської влади завжди був імперський синдром. А чується мені, шо якшо Януковича і Ко не усунять або на них не впаде вінок зо 3-5 тонн, то Євро 2012 пройде не в Україні, а вже в Малоросії.
Щодо влади Путіна, то ніщо не буде вічно. Знайдеться "прійомнік". Дуже слабо мені віриться шо кремль схаменеться. А от варіант щодо розпаду РФ на багато дрібнішиї країн як для мене цілком очевидний - що не кажіть, а чукчі навіть не знають кольору прапора росії, гімну і прізвище свого президента. тут лише питання часу.
 
as2Дата: Середа, 29.02.2012, 20:50 | Повідомлення: # 3
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Відсутній
Путін став іконою для геїв!
[community.livejournal.com]
[anticompromat.ru]
[www.nr2.ru]

Кобила Путіна до і після поцілунку:
http://i.piccy.info/i4/cc/49/963e21a16bb78a8e8262b752d7a4.jpeg

Додано (13.06.2010, 15:41)
---------------------------------------------
плітки, плітки.....

Оказалось, что Путина не взяли во внешнюю разведку из-за того, что было установлено что он страдает ПЕДОФЕЛИЕЙ. Как рассказали знающие люди, об этом его половом недуге узнали не сразу, а незадолго до окончания КАИ. Естественно, что времени на изучение Путина было не достаточно, а доложить на самый верх о том, что кадровики не досмотрели, и в недрах советской разведки завелся ПЕДОФИЛ руководство КАИ побоялось. Как принято в спецслужбах под благовидным предлогом от командировки в ФРГ Путина отвели и вернули его туда откуда он прибыл в Ленинградское УКГБ, как говорится дело с концом.

Додано (15.08.2010, 20:10)
---------------------------------------------
Для гигантского сговора первых и наиболее авторитетных лиц государства для осуществления крупных совместных операций по тайному разделу сфер влияния в России в 1992 году была создана промассонская организация “Орден белого Орла”, в состав которого, входил сам Президент Ельцын Б.Н. Магистром ордена был избран золотодобытчик - Вадим Туманов, который непосредственно отвечал за золото. Впоследствии в этот Орден вошли все вышеперечисленные высокопоставленные лица, связанные с хищениями золота, КАМАЗов, бриллиантов и фальшивых чеченских авизо. Позже к ним примкнули А.Лебедь, А.Пугачёва, И.Кобзон, Б.Немцов, Г.Явлинский. В состав этого ордена входили также уголовные авторитеты – Тайванчик, Япончик, Таранцев.

Первоначальный взнос в него в начале его образования составлял $10 000 USD. Впоследствии Орден разросся до небывалых масштабов. Почётным членам этой организации вручали “орден белого Орла”. Примечательно, что Б.Ельцину он был вручен четырежды. Президент Ингушетии Р.Аушев получил его в Лихтенштейне. Одним из основных силовых инструментов ордена являлись чеченские боевики, а все чеченские деньги отмывались в банках Владикавказа, Махачкалы и Грозного с использованием «чеченских авизо».

Деятельность членов клуба прикрывалась Генеральной прокуратурой, которая в лице Генпрокурора и его замов получала свой пай от вывезенного золота, о чем детально указано выше. Этот клуб активно действует до сих пор, являясь одной из мощнейших теневых структур России, расставив через бывшего помощника Президента страны В.Иванова своих людей на значительную часть ключевых постов нашего государства. За рубежом средства Ордена сосредоточены в компании Rochcster Foundation Inc.

[www.anvictory.org]

Додано (29.02.2012, 20:50)
---------------------------------------------
2. Крах першої Російської імперії – царської Росії
Росія існувала як нібито слов’янська держава, але бажання нових територій, нових природних багатств нових «холопів» призвели до зросту апетитів і зросту експансії, в результаті якої в її складі з’явилися території, що населені далеко не слов’янськими народами. Народами з іншим віросповіданням, іншою культурою, іншою мовою та іншим менталітетом. І все завойоване Росія вважала своїм. Так і виховувала менталітет росіян. З 1721 року (за часів Петра І) Росія стає Імперією офіційно. З тієї пори і починає формуватися менталітет росіян як імперський. «Всё кругом наше, всё кругом исконно русское, все русское – лучшее, все кругом в империи – все моё». Імперія і феодалізм.
І так було до середини 19-го століття, доки євреєм Марксом в Німеччині не було придумано теорію комунізму. Він придумав теорію закономірності переростання однієї суспільно-економічної формації в іншу. За цією теорією комунізм мав обов’язково ПРИЙТИ на зміну капіталізму. Але Маркс не пропонував жити нормальним життям, нормально розвиватися до моменту ПРИРОДНЬОГО перетворення капіталізму в комунізм. А що ж запропонував Маркс? Він тут же запропонував створити комуністичну партію, зломити силою суспільний устрій і на його уламках силою збудувати те, що він придумав - комунізм. Ось вам теорія Маркса і його практичні рекомендації. Це всеодно, що придумати теорію: яблуко росте, набирається соком, дозріває а потім люди його їдять із задоволенням. А після публікації теорії про яблуко запропонувати: нічого очікувати, доки яблуко дозріє - треба його зірвати, коли з’явиться його зав’язь і з’їсти. А що буде коли з’їсти недозріле яблуко? Так сталося в Росії. Росія знаходилася на феодальній стадії і недоросла до капіталізму, але „привид комунізму” вже почав бродити в її головах.
Після відміни кріпацтва в Росії у 1861 році почався бурхливий розквіт сільського господарства, ремесел і розвиток інфраструктури, залізниць зокрема. Все це дало поштовх потужному розвитку промисловості і капіталізму
У капіталістичній Німеччині не побажали з’їжджати з глузду і виконувати рекомендації Маркса.. Навіть Бісмарк саркастично казав, що Європа ще наплачеться з цим „бухгалтером” (Марксом). Бісмарк, прочитавши праці Маркса, сказав: якщо Маркс і хоче будувати комунізм, то нехай вибере країну, яку не шкода.У практичному плані Марксом пропонувалося розпочати побудову комунізму саме в тій державі, яка була «найслабшою ланкою» в капіталістичному ланцюгу і відшукати відповідне місце для експериментів з побудовою комунізму.
Але потребує відповіді питання: „Чому вибір упав саме на Росію, яка в 1913 році не була «найслабшою ланкою», що підтверджується статистикою”? Росія в 1913 році входила в першу п’ятірку промислово найрозвиненіших країн світу.
__________________

 
Форум » Місто » Проблеми » РФ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: