Головна » 2014 » Листопад » 13 » Юрдига йде з посади голови Жовківської РДА
11:25
Юрдига йде з посади голови Жовківської РДА

Керівники восьми районів Львівщини, які є членами ВО «Свобода», подають у відставку. Йдеться про голів Буської, Мостиської, Жовківської, Городоцької, Старосамбірської, Турківської, Радехівської і Жидачівскої РДА. Про це повідомляє "Новий погляд".

«Оскільки сьогодні робочий день уже завершується, заяви датовані завтрашнім числом. Завтра їх передадуть у відділ кадрів ОДА. Потім їх направлять прем’єр-міністру, і вже він буде робити подання Президентові на звільнення. Поки він прийматиме рішення, керівники районів виконуватимуть свої обов’язки, адже хтось має підписувати документи. За цей час громади районів зможуть обговорити як результати роботи керівників і кандидатури на посади нових керівників», – розповів перший заступник голови Львівської ОДА Йосиф Ситник. 

За його словами, керівники департаментів і відділів, які є представниками «Свободи», подавати у відставку не зобов’язані. 

«Мова йде про політичні посади, про керівників, які відповідали за певні території. Їх призначав Президент. А їх підлеглі - це найняті працівники. Рішення чи працювати їм далі прийматимуть уже нові керівники» - уточнив Йосиф Ситник. 

Він також заявив, що й сам не зобов’язаний подавати у відставку.

«Мене не призначав Президент на цю посаду. Але я вважаю, що буде морально правильно, якщо я теж зроблю такий крок. Тому найближчими днями я напишу заяву», - заявив свободівець. 

За його словами, після виборів та формування коаліції усю відповідальність за ситуацію в країні і регіонах мають взяти на себе її учасники 

Переглядів: 1501 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]