Головна » 2008 » Липень » 31 » Підприємці з Жовківщини задоволені роботою дозвільного офісу у своєму районі
19:23
Підприємці з Жовківщини задоволені роботою дозвільного офісу у своєму районі

Підприємці Жовківського району незадовільно зреагували на те, що за результатами перевірки Представництва Держкомпідприємництва у Львівській області у сфері дозвільної системи, дозвільного офісу і адміністратора Жовківської райдержадміністрації підготовлено «достатньо жорсткий лист голові облдержадміністрації з проханням вжити заходів і притягнути до відповідальності керівництво Жовківського району». Підприємці заявляють, що з владою у них хороші стосунки, а всі проблеми вирішуються швидко та без зволікань.

«У Жовківському районі склалися добрі і стабільні партнерські стосунки підприємців з керівництвом Жовківської РДА. Тут завжди можна отримати фахові поради та консультації від керівництва, спеціалістів юридичного, земельного відділів і в тому таки ж дозвільному офісі. Керівництво району всі проблемні питання вирішують оперативно, без зволікань», – йдеться у листі за підписом сімох підприємців з Жовківщини.

За словами бізнесменів, під час круглого столу жодних зауважень, нарікань чи скарг з боку підприємців щодо роботи дозвільного офісу не було.

«Запровадження Закону про дозвільну систему та контроль за її впровадженням підприємців тішить, але тут підхід має бути системним – в першу чергу необхідно зменшити кількість дозволів, які ми змушені отримувати, а це залежить не від місцевих держадміністрацій, а від вищих посадовців у Києві», – йдеться у листі підприємців.

Бізнесмени висловили глибоке занепокоєння з приводу цієї ситуації.

Довідка ЗІКу.

23 липня Представництво Держкомпідприємництва у Львівській області здійснило позапланову перевірку дотримання вимог законодавства у сфері дозвільної системи, дозвільного офісу і адміністратора Жовківської райдержадміністрації. За результатами складено акт та направлено лист т. в.о. голови Львівської облдержадміністрації Миколі Кметю. Про це ЗІКу 28 липня, повідомила прес-служба Представництва Держкомпідприємництва у Львівській області.

Голова Представництва Держкомпідприємництва України у Львівській області – радник голови Держкомпідприємництва України Ярослав Кашуба: «Ми підготували достатньо жорсткого листа голові облдержадміністрації з проханням вжити заходів і притягнути до відповідальності керівництво Жовківського району. Проте зараз, наскільки нам відомо, голова Жовківської райдержадміністрації перебуває на лікарняному.

11 липня 2008 року на обласному Форумі «Влада і бізнес – партнери» т.в.о. голови Львівської ОДА Микола Кміть дав відповідні доручення головам районів і міст щодо спрощення дозвільних процедур для підприємців, організації видачі дозволів за принципом «єдиного вікна».

Представництво Держкомпідприємництва у Львівській області і надалі буде здійснювати перевірки дотримання законодавства у сфері дозвільної системи. Жовківський район – це «перший дзвінок» для тих голів райдержадміністрацій, які ще не почули».

Переглядів: 1081 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]