Головна » 2014 » Грудень » 3 » АВТОМОБІЛЬ МІСЬКОГО ГОЛОВИ РАВИ-РУСЬКОЇ ПОГРАБУВАЛИ
11:01
АВТОМОБІЛЬ МІСЬКОГО ГОЛОВИ РАВИ-РУСЬКОЇ ПОГРАБУВАЛИ

Невідомі особи пограбували автомобіль міського голови Рави-Руської Ірини Верещук.

Інцидент трапився у вівторок, 2 грудня, близько 10 години ранку поблизу дошкільного навчального закладу №1 м. Рави-Руської, куди міський голова прибула у службових справах.

Про це повідомляє прес-служба Рава-Руської міської ради.

Двоє невідомих осіб, дочекавшись, поки мер відійде від автомобіля і зайде у приміщення дошкільної установи, підбігли до автомобіля, розбили переднє вікно біля пасажирського сидіння і викрали сумку Ірини Верещук. Після цього вони на автомобілі «Ауді» на польській реєстрації втекли з місця пригоди.

- Мене не було буквально кілька хвилин, - розповіла Ірина Верещук. – Коли я поверталася до свого автомобіля, равчани, які були поруч, повідомили що трапилося.

Свідками пограбування автомобіля міського голови Рави-Руської були равчани, які в цей час перебували поруч. Вони і повідомили меру Рави-Руської марку та номерні знаки автомобіля.

За словами Ірини Верещук, у сумочці, яку викрали злодії, були її особисті документи та гаманець.

Міський голова одразу після пограбування звернулася до правоохоронних органів з відповідною заявою.

Ірина Верещук не вважає, що пограбування було сплановане саме проти неї.

- Свідки, які все це бачили, повідомили, що ті молодики, які здійснили пограбування мого автомобіля, перебували біля будівлі дитячого садка ще до мого приїзду, - зазначила міський голова. – Мій же приїзд туди був спонтанним, ніхто заздалегідь про нього не знав.

Ірина Верещук переконана, що вона стала випадковою жертвою грабежу. Водночас вона зазначає, що подібні ситуації є неприпустимими у прикордонному містечку.

- В останні місяці випадки грабежів у Раві-Руській почастішали. Крадуть як з машин, так і з магазинів і з помешкань людей. Це є систематично і свідчить про діяльність окремих банд злодіїв, яких так і не знайшли, - зауважила Ірина Верещук.

 За словами міського голови, люди у Раві-Руській почуваються беззахисними у подібних ситуаціях.

- Рава-Руська міська рада уже багато років звертається до правоохоронців та вищих органів влади з проханням про відкриття у місті відділення міліції. Однак нам відмовляють, незважаючи що тут – прикордоння зона, - розповіла Ірина Верещук. – Якщо такі грабежі відбуваються зранку, серед білого дня, біля дитячих установ, на очах у десятків людей, то це говорить про те, що зловмисники почуваються безкарними, а люди – у небезпеці. Так продовжуватися не може!

Ірина Верещук додала, що доклала і докладатиме всіх зусиль, аби злодіїв знайшли, а у Раві-Руській таки було відкрито відділення міліції.

Категорія: Місто | Переглядів: 1930 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]