Головна » 2013 » Січень » 17 » Більше народжуємо, менше помираємо - №1 (35) газети "Прикордоння"
15:01
Більше народжуємо, менше помираємо - №1 (35) газети "Прикордоння"

Четвертий рік поспіль, що «Прикордоння» відслідковує демографічну ситуацію в місті, кількість равчан продовжує збільшуватися. У минулому році у нашому місті народилося 136 немовлят, а померло – 67 осіб.
В останні роки пальму першості серед новонароджених дітей продовжують тримати хлопчики, хоча у 2012 році кількість народжених дівчаток і майже зрівнялася з кількістю хлопчиків – 67 проти 69. 
З найпопулярніших імен, якими у 2011 році батьки називали своїх дітей і які водночас  залишаються популярними в останні роки, у 2012 серед хлопчиків залишився лише Максим (3). Так само трьома Маркіянами, Матвіями, Остапами, Артемами та Володимирами поповнилась Рава-Руська у минулому році. А от найбільше батькам малюків до вподоби імена Владислав (5) та Денис (4). Також равчани називали своїх дітей традиційними іменами: Роман, Олександр (2), Олег (2), Микола (2), Богдан, Юрій (2), Святослав (2), Олексій (2), Тарас, Іван, Дмитро, Руслан, Михайло, Мирослав, Віталій. 

Детальніше читайте у №1 (35) газети "Прикордоння", яку ви можете знайти у книгарні "Берег" та у розповсюджувачів преси на малому ринку міста.
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 728 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]