Головна » 2013 » Липень » 22 » Дитячі садки Рави та Любичі-Крулєвської співпрацюють - №5 (39) газети "Прикордоння"
23:31
Дитячі садки Рави та Любичі-Крулєвської співпрацюють - №5 (39) газети "Прикордоння"

Вже вісім років триває співпраця між дитячим садочком №1 «Вишенька» та дитсадком гміни Любичі-Крулєвської (Польща). У її рамках, 16 червня представники дошкільних навчальних закладів Рави-Руської разом з міським головою побували в гостях у своїх польських партнерів.
- Наша співпраця з дитсадком Любичі-Крулєвської розпочалася у 2005 році, - розповіла завідувач ДНЗ №1 «Вишенька» Тетяна Недзельська. – Ми підписали угоду, яку згодом продовжили до 2015 року, відповідно до якої задля обміну досвідом польська сторона регулярно відвідує наш дитсадок, а ми – їхній. Подібні візити приурочені, як правило, до певних заходів, які проводяться у закладах: Різдва Христового, Великодня, козацьких забав, осіннього свята тощо.
Цього разу равчани взяли участь у родинному пікніку, який було організовано на території дитячого садочка Любичі-Крулєвської.
- У заходах, які організовують у дитсадку, беруть участь не лише батьки, а й перші особи міста, - зазначила Тетяна Борисівна. – Цим дорослі намагаються продемонструвати своє зацікавлення підростаючим поколінням і приділити їм увагу. 
Кожні відвідини дитячих садків і у Раві, і у Любичі-Крулєвській не обходяться без подарунків. Так, у цьому плані дитсадок «Вишенька» отримав велику кількість дитячих іграшок та канцтоварів. У свою чергу, равчани частують своїх гостей українськими солодощами, випічкою та іншою смакотою.

Повний текст читайте у №5 (39) газети "Прикордоння"
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 1282 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]