Головна » 2012 » Серпень » 1 » Дмитро Скрипа: "Хвороба не вибирає багатий ти чи бідний" - у №6 (31) газети "Прикордоння"
23:05
Дмитро Скрипа: "Хвороба не вибирає багатий ти чи бідний" - у №6 (31) газети "Прикордоння"

У №6 (31) газети "Прикордоння" читайте розмову із відомим у Раві-Руській та районі лікарем, колишнім головним лікарем Рава-Руської районної лікарні Дмитром Михайловичем Скрипою.

- Дмитре Михайловичу, Ви працювали на різних посадах, по різних спеціальностях. Яка з них дала Вам найбільше досвіду?
- Мені пощастило, що в ті часи, коли я навчався на лікаря, нас навчали по-справжньому. Я непогано вчився, знав всю медицину. Коли після інституту працював у дільничній лікарні, то виконував роботу і дитячого лікаря, і гінеколога, і ЛОРа, і хірурга, і дерматолога, й інших. Це мені багато дало і я побачив, на що здатен. Невропатологом же я став за збігом обставин, оскільки в Раві-Руській відкрили неврологічний відділ і там потрібні були спеціалісти. Мені, чесно кажучи, було без різниці ким працювати. Я міг виконувати будь-яку роботу. От, наприклад, коли випадала моя зміна бути черговим лікарем, то мені не було потреби викликати лікарів – їхню роботу я міг зробити сам. За весь час на мене не поступило жодної скарги.

Повний текст розмови читайте  у №6 (31) газети "Прикордоння".

Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 856 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]