Головна » 2014 » Жовтень » 16 » Дорогу по вул. 1-го Листопада у Раві цього року ремонтувати не будуть - газета "Прикордоння"
22:39
Дорогу по вул. 1-го Листопада у Раві цього року ремонтувати не будуть - газета "Прикордоння"

Ремонту дороги державного значення Р-40 Рава-Руська - Яворів - Судова Вишня у 2014 році водії не дочекаються. Про це свідчить відповідь Львівської ОДА на лист міського голови Рави-Руської.

Так, мер Рави вкотре звернулася до відповідних державних структур щодо ремонту згаданої дороги у межах міста по вул. 1-го  Листопада. Нагадаємо, ця частина дороги перебуває у жахливому стані, тут яма на ямі, глибиною до 30 см.
Департамент розвитку інрафструктури, дорожнього господарства та ПЕК Львівської ОДА повідомив, що до переліку об’єктів поточного середнього ремонтів на дорогах загального користування державного значення Постановою Кабінету Міністрів України від 4 червня цього року №169 дорогу Р-40 Рава-Руська - Судова Вишня не виключено.
$IMAGE2$
Таким чином, можна дійти висновку, що навіть «ямкового» ремонту на згаданій дорозі по вул. 1-го Листопада у Раві-Руській у 2014 році вже зроблено не буде.
 
Прес-служба 
Рава-Руської міської ради
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 953 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]