Головна » 2013 » Травень » 25 » Дубль "Карпат" гратиме у Раві-Руській
15:09
Дубль "Карпат" гратиме у Раві-Руській

24 травня представники футбольного клубу «Карпати» (Львів) та міський голова Рави-Руської Ірина Верещук підписали договір про спортивну співпрацю. Відповідно до нього, молодіжні команди «Карпат» (U-19 та U-21) домашні матчі футбольної першості України сезону 2013/2014 рр. проводитимуть на стадіоні «Локомотив» у Раві-Руській.
 «Для нас подібна співпраця з футбольним клубом «Карпати» вже стала традиційною. Рівно два роки тому у місті почала діяти філія СДЮШОР «Карпат», у якій займаються діти з міста та навколишніх населених пунктів. Тепер ми сподіваємося, що матчі молодіжних команд «зелено-білих» ще більше стимулюватимуть юних футболістів у досягненні їхніх спортивних цілей, а також популяризуватимуть футбол у нашому краї», - зазначила мер Рави-Руської Ірина Верещук.
Влада Рави-Руської переконує, що матчі за участю «Карпат» не відбуватимуться при порожніх трибунах, адже місцеві вболівальники встигли скучити за футболом високого рівня – свого часу місцевий футбольний клуб «Рава» успішно виступав у другій лізі чемпіонату України.
«Ми ставимо перед собою, перш за все, завдання зробити в регіоні соціальний проект, - зазначив заступник генерального директора ФК «Карпати» Ігор Туркевич. Проведення матчів у Раві-Руській для нас є, перш за все, можливістю бути ближчими до наших уболівальників, до тих людей, які формують футбол в  регіоні, є його патріотами, намагаються розвивати його на місцях. Тривале партнерство з мерією Рави-Руської вплинуло на наше рішення проводити матчі молодіжних команд ФК «Карпати» саме тут. Рава-Руська в цьому плані є першим містом в області, що має розвинуту інфраструктуру. Місцевий стадіон відповідає всім вимогам, пройшов повну акредитацію ФФУ, яка дозволить проводити матчі дублюючих складів команд прем’єр-ліги». 

Категорія: Спорт | Переглядів: 754 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]