Головна » 2013 » Липень » 22 » Юні рава-руські футболісти виграли дитячу Лігу чемпіонів! - №5 (39) газети "Прикордоння"
23:39
Юні рава-руські футболісти виграли дитячу Лігу чемпіонів! - №5 (39) газети "Прикордоння"

Юні футболісти (2002 р.н.) ФК «Рава-Карпати» (Рава-Руська) здобули перемогу у східноєвропейській дитячій «Лізі чемпіонів» - ХІІ міжнародному дитячому футбольному фестивалі  Fragaria Cup-2013. Турнір проходив у словацькому місті Прешов. Рава-руські хлопчаки, які є вихованцями філії СДЮШОР «Карпати» (тренер Віталій Пономарьов), що вже два роки діє у місті, стали кращими серед 44 команд з 12 країн.
Символічно, що напередодні старту чергового чемпіонату України з футболу серед клубів Прем’єр-ліги (U-21), 13 червня,  на міському стадіоні «Локомотив» у Раві-Руській одинадцятирічних чемпіонів вітали керівництво ФК «Карпати» (Львів), молодіжна команда яких у цьому сезоні виступатиме саме у Раві-Руській, та представники місцевої влади.
- Сьогодні нам випала щаслива нагода привітати цих дітей – гордість нашого міста, завдяки яким про Раву-Руську знають у всій Європі. Лише два роки з нашими дітьми працюють тренери СДЮШОР «Карпати» і ми бачимо наскільки великого результату за такий короткий час вдалося досягти, - зазначила міський голова Рави-Руської Ірина Верещук.
Міський голова від імені територіальної громади міста подякувала керівництву ФК «Карпати» за можливість провести у місті свято, та місцевим підприємцям, які зробили все можливе для того, аби воно відбулося.
В свою чергу технічний директор ФК «Карпати» Юрій Дячук-Ставицький подякував міському голові Рави-Руської та місцевий меценатам за створення футбольного майданчика зі штучним покриттям, на якому і займаються юні футболісти філії СДЮШОР.

Повний текст читайте у №5 (39) газети "Прикордоння"
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 712 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]