Головна » 2013 » Листопад » 29 » Юні журналісти - серед кращих!
18:11
Юні журналісти - серед кращих!

20 листопада у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини у Львові відбувся обласний конкурс шкільних друкованих видань «Гостре перо», на якому 28 редколегій представили свої шкільні газети. Серед них були і редколегії з Рави-Руської: «Інтервал» (школа-інтернат) та «Спалах» (школа №1). Їх видають у своїх навчальних закладах члени гуртка журналістики Рава-Руського будинку творчості.
Конкурс складався з трьох етапів: відеопрезентації, написання есе на одну з тем і, власне, оцінювання друкованих видань.
Серед призерів конкурсу була і редколегія газети «Інтервал» зі школи-інтернату, яка цього року вперше брала участь у конкурсі «Гостре перо» і одразу посіла ІІ місце, поступившись лише переможцю Національного конкурсу шкільних медій.
Газета «Спалах» зі ЗОШ-№1 хоча і не потрапила у число призерів конкурсу, все ж, разом з «Інтервалом», заслужила схвальні відгуки від членів журі. Зокрема, її голова Марія Людкевич зазначила: «Цього року серед відеосюжетів були цікаві журналістські знахідки, особливо варто відзначити редколегії з Рави-Руської – видання «Інтервал» та «Спалах»».

Друкований текст читайте у №9 (43) газети "Прикордоння"
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 624 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]