Головна » 2010 » Серпень » 7 » ЛОДА допоможе Рава-Руському шпалопросочувальному заводу знайти нових партнерів
14:24
ЛОДА допоможе Рава-Руському шпалопросочувальному заводу знайти нових партнерів
Львівська облдержадміністрація допоможе ДП «Рава-Руський шпалопросочувальний завод» знайти нових партнерів. Про це повідомив 4 серпня після робочої поїздки до Жовківського району заступник голови ОДА Євген Пастух, – передає прес-служба ЛОДА.

За його словами, на цьому заводі працює 150 осіб. Середня заробітна плата на підприємстві становить 2300 грн. Щороку тут виробляється 30-40 тисяч кубометрів шпал, які закуповує Львівська та Південно-Західна залізниці.

«Шпалопросочувальний завод має можливість виготовляти більшу кількість продукції, тому керівництво підприємства звернулося до мене з проханням допомогти знайти нових замовників, – розповів Євген Пастух. – Львівська облдержадміністрація запропонує їх продукцію іншим залізницям, зокрема з країн СНД. Крім цього, на мою думку, шпали рава-руського заводу можуть закуповувати також вугільні шахти. ДП «Рава-Руський шпалопросочувальний завод» має потужну базу, колектив фахівців та серйозні перспективи, тому влада не стоятиме осторонь, а допоможе держпідприємству».

Заступник голови ОДА також ознайомився з роботою ДП «Рава-Руський спиртозавод», ВАТ «Рава-Руський маслозавод» та Рава-Руської митниці. Крім цього, Євген Пастух поспілкувався з мешканцями Жовківського району, котрі працюють на цих підприємствах. Вони поскаржилися заступнику керівника області на проблеми з енергопостачанням. Посадовець пообіцяв вирішити цю проблему з керівництвом обленерго.

ZIK

Категорія: Місто | Переглядів: 859 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]