Головна » 2011 » Жовтень » 1 » Львівські митники в Рава-Руській затримали контрабандний одяг
22:02
Львівські митники в Рава-Руській затримали контрабандний одяг

Цими вихідними працівники митного поста «Рава-Руська» Львівської митниці запобігли переміщенню через митний кордон України дитячого та жіночого одягу вартістю майже 150 тис. грн, який намагалися ввезти в Україну без сплати належних платежів. Про це повідомили у прес-службі Львівської митниці.

Так, в обох випадках громадяни України, повертаючись з приватних поїздок з Республіки Польщі, обирали для перетину кордону смугу спрощеного контролю «зелений коридор», що мало б означати, що не мають товарів, обов’язкових для декларування. Однак під час візуального огляду транспортних засобів у митників виникли підозри про можливе переміщення товарів, що підлягають митному оформленню. Тому автомобілі було виведено зі смуги спрощеного митного контролю в спеціально відведене місце, де й виявлено товар, який за своєю вагою та вартістю перевищує встановлені норми неоподатковуваного ввезення громадянами. В одному автомобілі везли дитячий одяг в асортименті, в іншому – жіночий.

За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил за ознаками ст.ст. 339, 340 Митного кодексу України. Товар загальною вартістю майже 150 тис. грн вилучено до рішення суду.

portal.lviv.ua

Категорія: Митниця | Переглядів: 920 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]