Головна » 2013 » Жовтень » 31 » Місту не дають зігрітися
14:01
Місту не дають зігрітися

30 жовтня Раву-Руську, з метою визначення стану готовності об'єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період, відвідала комісія Жовківської РДА у складі завідувача сектору ЖКГ Миколи Кришталюка, завідувача сектору з питань цивільного захисту Степана Романчака та головного спеціаліста з питань економічного розвитку та торгівлі Володимира Свідняка. 
Під час наради з представниками Жовківської РДА міський голова Ірина Верещук виокремила головні проблеми, з якими зіштовхнулося місто під час підготовки до осінньо-зимового періоду.
- Наші навчальні заклади, зокрема, школи, не забезпечені всім необхідним для опалювання своїх приміщень, - зазначила міський голова. - Так, зокрема, критична ситуація у школі-інтернаті, де виникли проблеми із тендером на постачання вугілля. Наявні залишки з попереднього сезону заледве дозволять підтримувати тепло у класах до кінця першого семестру.
Крім того, Ірина Верещук зазначила, що й у інших школах ще немає вугілля і вони лише на 20% забезпечені дровами.
У ситуації з опаленням Рава-Руського професійного ліцею, мер міста наголосила на проблемах, які виникли під час передачі котельні від КП «Жовкватеплоенерго» та Жовківської міської ради. Тут, нагадаємо, 14 років учні змушені були навчатися у напівтеплих класах, де температура взимку не піднімалася більше 8 градусів за Цельсієм, а виробничі майстерні взагалі не опалювалися.
- Ми просили, аби нам цю котельню передали до квітня. Тоді б ми встигли до 15 жовтня модернізувати і запустити її, однак процес передачі свідомо блокувався і затягувався, - наголосила Ірина Верещук. - Однак котельну передали лише у серпні і лише після того, як райдержадміністрації приїхали пікетувати працівники ліцею.
Міський голова зазначила, що за таких умов, опалювання у ліцеї розпочнеться не раніше 22 грудня.
Оцінюючи стан підготовки Рави-Руської до опалювального сезону, Ірина Верещук зазначила, що місто не готове до нього. 
- Нам не дали жодної копійки для підготовлення до опалювального сезону. Крім того, ті гроші, які у нас є, ми не може використовувати, так як їх блокує казначейство.
Категорія: Місто | Переглядів: 692 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]