Головна » 2010 » Липень » 1 » На Львівській митниці відбулися масові звільнення
12:42
На Львівській митниці відбулися масові звільнення

За результатами закритої колегії в Державній митній службі України (ДМСУ) 30 червня, на Львівській митниці відбулися масові ротації. Про це повідомило джерело в Держмитниці, яке було присутнє на колегії.

"Керівництво ДМСУ висловило категоричну невдоволеність роботою Львівської митниці в контексті боротьби з корупцією. Внаслідок цього, звільнено більшість керівників пунктів пропуску в зоні діяльності митниці, а також старших змін у цих пропускних пунктах. Ротовано 86% посадовців митних постів "Краковець", "Мостиська", "Рава-Руська", "Сокаль", "Броди", "Новояворівськ", "Дрогобич", "Стрий", "Львів-аеропорт". Безпрецедентним в історії ДМСУ є той факт, що для заміщення вакантних посад до пункт пропуску "Краківець" розподілено 25 випускників Академії Держмитслужби. Очікується, що це дозволить перервати сформовані корупційні та кумівські зв'язки", - сказало джерело, повідомляє ТСН.

Також, за даними джерела, за 6 місяців цього року за неналежне виконання службових обов'язків до посадових осіб застосовано 1 тис. 33 дисциплінарних стягнення, з них: зауважень - 542, доган - 451, попереджень про неповну службову відповідність - 40. Звільнено 1249 осіб. Проведено 69 службових розслідувань та 657 перевірок.

За результатами таких розслідувань та перевірок до дисциплінарної відповідальності притягнуто 380 посадових осіб: (найбільше на Львівській, Ягодинській, Ізмаїльській, Виноградівській, Рівненській, Херсонській та Київській регіональних митницях, а також на Чернігівській та Чернівецькій обласних).

"Присутнім на колегії демонстрували відео, на якому зафіксовані порушення трудової дисципліни та протиправні дії посадових осіб деяких митниць. Зокрема, це Бориспільська, Дністровська, Виноградівська, Ізмаїльської митниць. Втім, наш голова Ігор Калєтнік залишився незадоволений якістю службових перевірок можливих корупційних діянь, оскільки вважає їх у більшості поверховими. На його думку кількість притягнутих до відповідальності митників дуже низька і вона жодним чином не співвідноситься з дійсним станом речей", - зазначило джерело.


ZAXID.net

Категорія: Митниця | Переглядів: 1286 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]