Головна » 2011 » Липень » 23 » На Рава-Руській митниці затримали контрабанду ноутбуків, телефонів і взуття
12:32
На Рава-Руській митниці затримали контрабанду ноутбуків, телефонів і взуття

Працівники митниці викрили спробу незаконного ввезення на митну територію України великої партії контрабандних товарів на суму близько 700 000 гривень. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.

До пункт пропуску «Рава-Руська – Гребенне» прибув громадянин України, що прямував автомобілем «Фольксваген-Транспортер», з приватної поїздки з Республіки Польща. Для проходження митного контролю він обрав смугу руху «зелений коридор». Про наявність товарів, заборонених та обмежених до переміщення через митний кордон України він не заявив. В ході усного опитування заявив, що перевозить чотири коробки з розпарованим взуттям (що слідує на виставку) і ніякої вартості не має.

Під час проведення візуального огляду даного транспортного засобу у митників виникла підозра щодо наявності в ньому товарів, які підлягають митному оформленню та оподаткуванню.

Автомобіль було направлено зі смуги спрощеного митного контролю в бокс поглибленого догляду де було виявлено товар, який перевищує встановлені норми ввезення громадянами товарів на митну територію України, а саме: ноутбуки марки «SONY», телефони мобільні «SAMSUNG», «NOKIA», систему для відбілювання зубів марки «Bejond», взуття розпароване в асортименті, спрей «ЄURO-LOCK LOS 200». Товар знаходився у вантажному відділенні автомобіля у заводських упаковках.

Таким чином, наш співвітчизник переміщував товари з приховуванням від митного контролю. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за ознаками ст.ст. 339,340,352 Митного кодексу України.

(пс)

Категорія: Митниця | Переглядів: 1296 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]