Головна » 2012 » Лютий » 27 » Оголошення!
22:49
Оголошення!
  1. Організація громади «Українські перспективи міста Рава-Руська» та Програма розвитку ООН (Програма «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду») цим оголошенням запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання таких робіт в межах  Мікропроекту «Енергозберігаючі заходи в ДНЗ №1 м.Рава-Руська (капітальний ремонт – заміна вікон та дверей): заміна вікон та дверей на пластикові енергозберігаючі, улаштування підвіконників, відливів та  відкосів».  Адреса об’єкту: 80316,Львівська область, Жовківський район, м.Рава-Руська, вул. Драгоманова,2. Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтно-будівельних  робіт на об’єктах подібного або віщого рівня складності.
  2. Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: 80316,Львівська область, Жовківський район, м.Рава-Руська, вул.Я.Мудрого,3. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дня розкриття конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за адресою: 80316,Львівська область, Жовківський район, м.Рава-Руська, вул. Я.Мудрого,3  не пізніше ніж 14-00 год. 12 березня 2012 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого  терміну, не приймаються  і повертаються учасникам конкурсу нерозкритими.
  3. Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефоном 098-562-25-33.
Категорія: Місто | Переглядів: 833 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]