Головна » 2013 » Серпень » 23 » «Пам’ятник УПА в Раві-Руській знищили бандити, які хочуть залякати місто»
15:58
«Пам’ятник УПА в Раві-Руській знищили бандити, які хочуть залякати місто»

На думку міського голови Рави-Руської Ірини Верещук знищення вандалами пам’ятника УПА, яке сталося вночі, 20 серпня, є детально спланованою акцією. На її переконання, криміналітет робить все можливе, аби залякати мешканців міста та місцеву владу. 
- Спроби дестабілізувати ситуацію в місті почалися близько місяця тому. При відкритті нового футбольного сезону, коли значна частина мешканців міста (близько двох тисяч) перебувала на спортивному святі, невідомі розкидали анонімки брудного змісту. Аналогічні листівки немісцеві молодики знову поширили 17 серпня. Слід згадати, що впродовж однієї ночі невідомі підпалили кілька автомобілів місцевих мешканців. А вже вночі 20 серпня вандали зруйнували пам’ятник УПА, цинічно поставивши відірвану голову на п’єдестал, ніби натякаючи на щось, - каже Ірина Верещук, -  такого на вулицях нашого міста не було. Проаналізувавши ці випадки, ми дійшли до висновку, що подібного роду «акції» не є випадковим збігом обставин. Мета проста – посіяти паніку у мешканців міста та дестабілізувати ситуацію.
На думку міського голови, ці дії справа рук одних і тих же людей.
Як припускає Ірина Верещук, безлади мають політичний підтекст, адже безчинства почалися незабаром після того, як секретаря Рава-Руської міської ради було затримано на хабарі. 

Категорія: Місто | Переглядів: 708 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]