Головна » 2013 » Квітень » 6 » Після появи фото біг-борда з Азаровим вночі невідомі його одразу здерли
15:26
Після появи фото біг-борда з Азаровим вночі невідомі його одразу здерли

Біг-борд «Знову папєрєднікі гроші на дороги укралі?», який було встановлено у містечку Рава-Руська на Львівщині, після появи його фото у Інтернет-ЗМІ одразу був здертий.
Про це Вголосу повідомив журналіст Андрій Бучко.
Нагадаємо, минулої п’ятниці «Вголос» опублікував фото рекламного щита з колажем, на якому зображено чоловіка, схожого на прем’єр-міністра Миколу Азарова, який виглядає з авто на дорогу з жахливими вибоїнами і каже: «Знову папєрєднікі гроші на дороги укралі?». Під фото також містився напис "Пригальмуй, подзвони, запитай" та вказано номер телефону та e-mail облавтодору. Так невідомі намагалися привернути увагу до проблемної дороги регіонального значення «Рава-Руська-Судова Вишня», яка, як показують фото, потребує ремонту.
Біг-борд, за словами водіїв, які щодня проїздять згаданою дорогою, обабіч неї з’явився 22 березня. Цілий тиждень він закликав «Пригальмувати, подзвонити, запитати», аж допоки 29 березня його фото не з’явилося у мережі Інтернет. Наступного дня, за повідомленнями тих же водіїв, фото з рекламного щита було здерте.
Водії, а також мешканці Рави-Руської, до якої біг-борд привернув неабияку увагу, дивуються, що на появу фотоколажу відреагували так швидко, адже до цього на їхні скарги на задовільну дорогу не реагували. Попри це, ні місцева влада, ні равчани не знають, хто встановив біг-борд, а також хто його зірвав.
«На моє переконання, ці невідомі активісти, які встановили біг-борд, зробили правильно, адже привернули увагу громадськості до проблеми з дорогами не лише у Раві-Руській, а й по всій Україні, - розповіла міський голова Рави-Руської Ірина Верещук. – З кожною тонною снігу на дорогах сходить остання надія на те, що вони будуть відремонтовані».
Міський голова Рави-Руської зазначила, що ремонтувати дорогу, яку зображено на біг-борді, влада містечка не може, оскільки її обслуговує облавтодор, який, чомусь, її не підтримує у належному стані.
«Ями на дорозі «Рава-Руська – Судова Вишня» у межах міста сягають до 25 см вглибину. Водії авто змушені об’їздити їх по тротуарах, що створює небезпечну ситуацію для пішоходів», - зазначила мер Рави-Руської.
Ірина Верещук також додала, що, по цій дорозі раз на кілька років проїздить делегація на чолі з президентом Таджикистану Емомалі Рахмоновим, який відвідує могилу брата на місцевому цвинтарі. За її словами, ямковий ремонт на ній дивним чином співпадав із приїздом президента. Однак після першого ж дощу його результатів як і не було. Крім того, цієї дороги їздять туристи до старовинного села Потелича, де, за легендою, у місцевій церкві одружився Богдан Хмельницький, до відомого у Західній Україні санаторію у Немирові, а також до єврейського кладовища часів Другої світової війни.
Після появи біг-борду, на сесії Рава-Руської міської ради депутати підтримали пропозицію міського голови звернутися до голови Львівської облдержадміністрації, Кабінету міністрів України, Державного агентства автомобільних доріг України щодо необхідності капітального ремонту дороги регіонального значення Р-40 «Рава-Руська – Судова Вишня».

Вголос

Категорія: Місто | Переглядів: 723 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]