Головна » 2012 » Вересень » 28 » Полювання за автографом Андрія Шевченка + ВІДЕО- читайте у №8 (33) газети "Прикордоння"
20:53
Полювання за автографом Андрія Шевченка + ВІДЕО- читайте у №8 (33) газети "Прикордоння"
ПРИЇЗД ВІДОМОГО ФУТБОЛІСТА ДО РАВИ-РУСЬКОЇ ДЛЯ БАГАТЬОХ ДІТЕЙ СТАВ НЕ ТАК РАДІСТЮ, ЯК РОЗЧАРУВАННЯМ


18 вересня стало для сотень дітлахів Рави-Руської та навколишніх населених пунктів справжнім святом. До міста завітав легенда українського спорту, кумир мільйонів хлопців та дівчат, найкращий футболіст в історії незалежного українського футболу Андрій Шевченко.
Появу Шевченка на стадіоні діти зустріти гучними вигуками «Шева! Шева!» та неймовірними оплесками. Склалося враження, що футболіст, для якого популярність вже стала звичною, дещо засоромився і зніяковів. Однак це, в будь-якому разі, можна вважати компліментом.
Сказати, що діти сильно чекали на Андрія Шевченка, - нічого не сказати. Мабуть, більшість з них ще напередодні навіть мріяти не могли, що вони коли-небудь зустрінуться з такою людиною.
Виступаючи перед равчанами, зокрема, перед учнями місцевих шкіл, Андрій Шевченко розповів, що грав у найкращих клубах світу. 
«Я захищав кольори нашої збірної на чемпіонаті світу і Європи, робив усе, щоб нашу країну знали  і поважали у світі. Завершивши спортивну кар’єру, я  пішов у політику, щоб змінити життя на краще, бо хочу, щоб ви мали шанс здійснити свої мрії», - розповів відомий донедавна футболіст.
Разом з легендарним спортсменом на стадіон «Локомотив» завітала також лідер однієї з політичних партій Наталія Королевська та наймолодший міський голова Європи Євген Суслов.
Після того, як гості міста виступили перед мікрофоном, Шевченко подарував місцевим школам м’ячі з автографом. А далі почалося те, до чого організатори зустрічі, мабуть, готувалися, але не були готовими. Коли Андрій Шевченко почав роздавати автографи, незважаючи на заклики, щоби підходити до футболіста з лівої сторони і відходити з правої, що першими отримати автограф мають діти, Шевченка оточили одразу і зі всіх сторін. Причому, далеко не діти. На фото на 1 сторінці чітко видно, що за автографом  футболіста найближче стояли і найбільше було дорослих чоловіків. Багато з них є так званими «місцевими спортсменами», «фанатами футболу». 

Детальніше читайте у №8 (33) газети "Прикордоння", яку ви можете знайти у книгарні "Берег" та у розповсюджувачів преси на Малому ринку міста.
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 1106 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]