Головна » 2013 » Лютий » 20 » Прикордонники ввели «зелений коридор» в пункті пропуску Гребенне-Рава-Руська
21:00
Прикордонники ввели «зелений коридор» в пункті пропуску Гребенне-Рава-Руська

З 14 лютого з ініціативи Прикордонної та Митної служб Польщі була введена в дію модифікована система оформлення перетину кордону в пункті пропуску Гребенне-Рава-Руська , метою якої є скорочення часу проведення контролю і покращення якості обслуговування пасажирів.

Про це повідомила прес-служба Прикордонної служби в Гребенному.

В межах покращень, в напрямку виїзду з Польщі для пасажирських перевезень у тестовому режимі створений «зелений коридор відправлень», аналогічний до того, який вже довший час працює в напрямку в'їзду до Республіки Польща. Це дозволяє пасажирам, які не мають товарів, що потребують розмитнення, а їхні подорожі мають туристичний характер, діловий чи науковий, а також представникам органів державного управління та місцевого самоврядування, розраховувати на більш швидке митне та прикордонне оформлення документів.

Подорожуючі самі можуть вибрати смугу відправлення. Люди, які перетинають кордон через «зелений коридор» - як на в'їзд, так і на виїзд - повинні дотримуватися правил, що діють в Польщі та Україні щодо перевезення товарів. В обох країнах, наприклад, забороненим є перевезення зброї та боєприпасів, наркотиків, рослин та тварин, які знаходяться під загрозою знищення.

В пункті перетину кордону в Гребенному «залений коридор» почне діяти і для вантажних перевезень, та для автомобілів, які нічого не перевозять. Водії вантажних авто, які не перевозять ніякий товар, не будуть очікувати на відправлення разом з тими, хто перевозить товар. Такий підхід дозволить скоротити час, необхідний для оформлення документів та прискорить перетин кордону.

Варіанти.нет
Категорія: Митниця | Переглядів: 868 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]