Головна » 2013 » Січень » 17 » Примхи обранців - №1 (35) газети "Прикордоння"
17:20
Примхи обранців - №1 (35) газети "Прикордоння"

Здається, депутати починають на повну відчувати те, що вони не якісь там простолюди, а помітні фігури у житті міста, які без особливих труднощів можуть не лише вирішувати суспільно важливі проблеми равчан, а й створювати їх. Деякі з них, схоже, уявили себе кимось на кшталт суддів на конкурсі краси, коли замість того, аби допомагати громадянам, керуючись нормативними актами, законами, беруть до уваги лише особисті симпатії чи неприязнь. На сесіях можна спостерігати, коли, до прикладу, серед десятків «земельних» питань з’являється кілька, які не отримують підтримки більшості.
Теза про маніпуляцію земельними ділянками, схоже, з кожною сесією Рава-Руської міської ради виправдовує себе все більше і більше. Але якщо спочатку мова йшла про земельні ділянки під забудову, то тепер це торкнулося навіть тих, які равчани хочуть отримати під ведення особистого селянського господарства (ОСГ) та які є прибудинковою територією!
Показовою у першому випадку стала ситуація, з якою зіштовхнувся равчанин Андрій Брегін. Йому не вдалося отримати земельної ділянки на ведення ОСГ, на яку він понад два роки виготовляв необхідну документацію, витрачав власні фізичні, часові та фінансові ресурси.
- У 2010 році Рава-Руська міська рада ухвалила рішення надати мені дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею майже 0,6 га для ведення ОСГ по вул. Новаківського, - розповів Андрій Брегін. – Ця земельна ділянка являє собою порушені землі, які стали результатом вибору землі, а в подальшому стихійним сміттєзвалищем, заросла чагарниками та очеретом. Під будівництво вона не придатна. 
З того часу я зробив всю відповідну документацію щодо проекту відводу земельної ділянки, маю зроблені всі необхідні довідки та висновки державних служб. Крім того, зроблений проект рекультивації порушених земель, - підкреслив пан Андрій.
Та, незважаючи на такі зусилля, депутати не прийняли рішення щодо відведення згаданої земельної ділянки.

Детальніше чиайте у №1 (35) газети "Прикордоння", яку ви можете знайти у книгарні "Берег" та на Малому ринку міста.
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 816 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]