Головна » 2010 » Травень » 21 » Прокуратурою Львівської області таки порушено кримінальну справу проти затриманого під час одержання хабара голови РДА
22:40
Прокуратурою Львівської області таки порушено кримінальну справу проти затриманого під час одержання хабара голови РДА
За інформацією співробітника відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області Уляни Сенько, до Державної служби боротьби з економічною злочинністю Львівcької області звернулася мешканка Львівщини зі скаргою, що голова однієї з районних адміністрацій разом зі своїм спільником вимагають у неї хабар – 150 тис. грн. Чиновники гроші просили за вирішення питання про виділення земельної ділянки площею в 1,5 га. Про це повідомив сьогодні, 17 травня, кореспондент ЗІКу.

За словами співробітника відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області Уляни Сенько, голову та його спільника, який привіз гроші від заявниці, затримали «на гарячому» в автомобілі при в’їзді в один із населених пунктів Львівської області.

Прокуратурою Львівської області порушено кримінальну справу за ст. 368 ч.2. ККУ (одержання хабара). Триває слідство.

Довідка ЗІКу.

Нагадаємо, що як повідомило ЗІКу компетентне джерело, у п’ятницю, 14 травня, співробітники Управління державної служби з боротьби з економічними злочинами ГУ МВС України у Львівській області затримали голову Жовківської РДА Львівської області.

У приміщенні РДА знаходяться працівники міліції, було багато правоохоронців і біля дому, де мешкає цей чиновник.

Джерело зазначило, що голову Жовківської РДА правоохоронці взяли в одному із закладів громадського харчування на гарячому, коли він начебто одержував хабар у більше 7 тис. дол. США за вирішення земельних питань.

За словами джерела, якраз перед затриманням цей керівник з трибуни сесії райради заявив, що в Кабміні вже розглядають його кандидатуру на повторне перебування на посаді голови райдержадміністрації, як одного з найуспішніших на Львівщині.

Інформацію про затримання голови Жовківської РДА підтвердив у розмові з власкором ЗІКу начальник Жовківського РВ ГУ МВСУ в Львівській області Ярослав Ващишин.

Переглядів: 846 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]