Головна » 2011 » Квітень » 21 » Рава-Руська – найохайніше місто Львівщини!
10:53
Рава-Руська – найохайніше місто Львівщини!

Протягом 14 – 16 квітня фахівці Держуправління охорони навколишнього природного середовища та Держекоінспекції в Львівській області проводили перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства та обстеження територій населених пунктів під час проведення місячника озеленення та благоустрою на Львівщини.

Було обстежено і складено оціночні листи 124 населених пунктів і територій районів. Судячи з опрацьованих оргкомітетом даних, область добре підготувалася і провела місячник озеленення та благоустрою. Про це ЗІКу повідомили у Держуправлінні охорони навколишнього природного середовища в Львівській області.

У результаті проведених заходів місячника суттєво покращився екологічний стан більшості районів. Протягом 4 тижнів акції впорядковано 2,17 тис. га парків, скверів та алей, створено 7 нових парків на площі 1,8 га, 12 гектарів нових квітників і газонів, ліквідовано 804 стихійних та впорядковано 461 існуюче сміттєзвалище.

Комісійний об’їзд територій за участю членів оргкомітету підтвердив надані робочими групами матеріали обстежень. За результатами обстеження на території області Буський район визначено найвпорядкованішим районом, а м. Раву-Руську – найохайнішим населеним пунктом.

Також  найкращими  відзначено Стрийський і Кам’янко-Бузький райони, місто обласного значення  Моршин.

На посилення природоохоронної роботи необхідно звернути увагу керівникам Мостиського, Радехівського, Самбірського районів, головам сільських та селищних рад: с. Новий Витків Радехівського району, с.Новосілки Золочівського району, с. Підгірці Бродівського району, с. Чорний Острів Жидачівського району, смт. Славське Сколівського району, с. Завадівка Турківського району, с. Золотковичі і с. Милятичі Мостиського району.

ZIK.com.ua

Категорія: Місто | Переглядів: 1002 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]