Головна » 2010 » Вересень » 26 » Равчан без їх відома змусять заплатити за штучне поле на міському стадіоні?
10:36
Равчан без їх відома змусять заплатити за штучне поле на міському стадіоні?
Як стало відомо з неофіційних джерел, "оборудка" навколо міського стадіону "Локомотив" зі встановлення штучного мініфутбольного поля взамін на непередання на баланс міської ради 2-х квартир у новозбудованому багатоквартирному житловому будинку, має всі шанси стати черговим "кидалом" простих мешканців Рави зі сторони міської влади, комунальної служби та місцевих оліграхів.
Виявляється, поле, яке на всіх парах поспіхом до виборів встановлюється на міському стадіоні, таким чином, знищуючи бігові доріжки і роблячи стадіон непридатним до легкоатлетичних змагань, насправді робиться незовсім за кошти місцевих олігархів. Як було відомо раніше, таке поле мало бути встановлене замість передачі підприємством "Равою +" 2-х квартир у новому багатоквартиному будинку на баланс міської ради. Натомість, поле буде встановлено за кошти, які будуть реалізовані від продажу цих же квартир без передачі їх на балан міської ради (!). Таким чином, виходить, що малозабезпечені сім'ї равчан, які стоять у черзі на безкоштовного отримання житла, його так і не отримають.
Як відомо, жодного рішення про дозвіл робіт на стадіоні "Локомотив" депутати міської ради не прийняли. Натомість на стадіоні працює техніка Рава-Руського комунального підприємства, на балансі якого, попри заяву голови міської ради, він не перебуває.
Категорія: Місто | Переглядів: 825 | Додав: Admin | Теги: Рава +, комунальна служба, Стадіон Локомотив, міська влада | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]