Головна » 2014 » Серпень » 6 » Равчанин перебуває у полоні на Сході України
15:05
Равчанин перебуває у полоні на Сході України

Мешканець Рави-Руської Валерій Виноградов перебуває у полоні на Сході України.

За інформацією Львівської облдержадміністрації, Валерія Виноградова разом з іншим військовослужбовцем Львівського прикордонного загону Тарасом Матвісівим впізнали у відеоролику про полонених на Сході України. 
Як йдеться у зверненні, Тарас Матвісів був скерований в розпорядження Азово-Чорноморського регіонального управління ДПСУ для подальшого проходження служби та не прибув до місця призначення. Зі слів сестри військовослужбовця, невідомі особи зняли його з поїзда у Донецьку під час слідування до нового місця служби. Після чого сестра Тараса Матвісіва впізнала брата на відеоролику, розміщеному на відеохостингу YouTube (Пленные украинской армии: «С нами в плену обращаются лучше, чем в армии»).
16 липня до облдержадміністрації звернувся Виноградов В.Б. з проханням допомогти розшукати військовослужбовця Виноградова Валерія Борисовича, який 15 червня 2014 року був направлений з військового госпіталя (ВМКЦ Західного регіону, м.Львів) у свою військову частину (м.Калинів Самбірського району Львівської області). Валерій Виноградов повинен був взяти особисті речі та повернутись назад у госпіталь для лікування. 17 червня рідного брата військовослужбовця було поінформовано, що останній не повернувся і щодо нього порушено кримінальну справу. Брат впізнав Валерія Виноградова на цьому ж відео.
Голова облдержадміністрації Ірина Сех скерувала звернення щодо розшуку та порятунку військовослужбовців Матвісіва Т.М. та Виноградова В.Б. голові СБУ Валентину Наливайченку, міністру МВС Арсену Авакову, прокурору Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Миколі Лисому, начальнику управління СБУ у Львівській області Віктору Андрейчуку та начальнику УМВС України у Львівській області Дмитру Загарії.
 
газета "Прикордоння" №9 (53),
за інформацією 
Львівської ОДА
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 858 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]