Головна » 2010 » Грудень » 24 » Раві планується розробити генеральний план міста
15:25
Раві планується розробити генеральний план міста
На розробку містобудівної документації наступного року райони Львівської області отримають орієнтовно по 400 тис. грн.

Про це 22 грудня на засіданні колегії Головного управління з питань «Євро-2012», містобудування та будівництва Львівської ОДА повідомив начальник головного управління з питань «Євро-2012» та будівництва ЛОДА Степан Лукашик.

Він зазначив, що відповідно до проекту ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності», відвід земельних ділянок без містобудівної документації не дозволяється. А рівень забезпечення генпланами на Львівщині на сьогодні складний – документація подекуди ще з 60-х років.

Тому, за словами Лукашика, в бюджеті області і в районних бюджетах має бути передбачено співфінансування розробки відповідної документації. Насамперед, потрібно розробити плани гірських територій, оскільки підготовка до зимової олімпіади 2022 року буде вимагати великих відводів земель.

У 2010 році розпочато розроблення схем планування територій Бродівського, Жовківського та Сокальського районів. У поточному році на виготовлення містобудівної документації виділено 900 тис. грн з обласного бюджету і на конкурсній основі по договорах з проектними організаціями освоєно 884 тис. грн.

На 2011 рік планується завершення розроблення схем планування Бродівського, Жовківського, Сокальського районів на суму 550 тис грн та генеральних планів міст Добромиль, Хирів, Рудки, смт. Великий Любінь, с. Зимна вода на суму 650 тис. грн.

Також планується розробити генеральні плани міст Броди і Рава-Руська на суму 200 тис. грн. Крім того, планується розпочати розроблення схеми планування території Сколівського району на суму 50 тис. грн з обласного бюджету у співфінансуванні з районним бюджетом.

Загальна вартість розроблення містобудівної документації у 2011 році становитиме 1450 тис. грн.

zik.com.ua

Категорія: Місто | Переглядів: 846 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]