Головна » 2012 » Вересень » 12 » Рейтинг шкіл Рави-Руської у №7 (32) газети "Прикордоння"
19:57
Рейтинг шкіл Рави-Руської у №7 (32) газети "Прикордоння"
$IMAGE1$

Напередодні старту нового навчального року ми вирішили започаткувати щорічний рейтинг шкіл Рави-Руської. І хоча, зважаючи на те, що їхня невелика кількість, можливо, і не дозволить показати якусь незвичайну картину, все ж, поглянемо на рівень підготовки учнів у рава-руських навчальних закладах з точки зору цифр.
Чотири школи, які сьогодні є у Раві-Руській, в принципі, через свій неоднорідний статус не дозволяють стовідсотково сказати, що рейтинг, який ми публікуємо, буде об’єктивним. Лише дві школи перебувають у рівних умовах за своїм статусом – ЗОШ-№1 та ЗОШ-№2. Щодо школи-інтернат та Навчально-виховний комплекс «Рава-Руська школа- гімназія», то тут, мабуть, і так очевидно, наскільки лише назви відрізняють ці навчальні заклади одне від одного.
Рейтинг укладено на основі результатів учнів шкіл на Зовнішньому незалежному оцінюванні 2012 року, які оприлюднені на сайті відділу освіти Жовківської РДА. Так, зі всіх предметів ЗНО ми взяли до уваги ті, в яких участь взяло 10 і більше учнів школи: українську мову та літературу, історію України, математику та географію. Рейтинг складено на основі відсотку учнів, які з цих чотирьох предметів набрали 173 і більше балів. По кожному предметові школі присвоювалося одне із чотирьох місць, потім всіх їх було додано і виведено середнє арифметичне число. Так, школа, яка отримала найменше середнє арифметичне число в рейтингу посідала найвищу сходинку.

Повний текст читайте у №7 (32) газети "Прикордоння", який ви можете знайти у книгарні "Берег" та у розповсюджувачів преси на Малом уринку міста.
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 1113 | Додав: Admin | Теги: інтернат, ЗОШ-№2, ЗОШ-№1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]