Головна » 2014 » Серпень » 6 » Синьковичі завдали Раві першої поразки
14:31
Синьковичі завдали Раві першої поразки
 
Чемпіонат Жовківського району. Вища ліга. 11 тур. 27 липня. Синьковичі.
Синьковичі - Рава - 6:3 (3:2)
Рава: Старчак, Фурса, Стельмах, Старчак Я., Заблоцький М. (Богуш, 46), Щигол, Бойко, Яворів, Вивроцький, Дацишин (Заблоцький І., 75), Зінько – к (Кобринець, 54) .
Голи: Лень, 9, 20, Барановський, 12, ?, 47, ?, 78, ?, 82. – Щигол, 22, 42, 65.
Юнацькі склади: 0:1.
 
Беззаперечний лідер чемпіонату району з футболу «Рава» у двох матчах підопічні Самчука не здобули жодної перемоги. Натомість пропустили аж вісім м’ячів, шість з яких влетіло у сітку воріт равчан у матчі зі Синьковичами. Таким чином, Рава вперше пішла з поля бою «на щиті».
На 7-й хвилині гри м’яч після удару Яворіва перевірив на міцність стійку воріт господарів. А через дві хвилини равчанин Лень, який виступає за Синьковичі, зі штрафного відкрив рахунок. 1:0. 
Знову «арматуру» воріт господарів випробував на 11-й вже Щигол, а через хвилину «Рава» знову пропустила. 2:0 «робить» Барановський.
Черговий штрафний у виконанні Леня і черговий гол у ворота «Рави» трапився на 20-й хвилині. Равчанам у цьому матчі відверто не щастило. Третій небезпечний момент біля воріт Синьковичів, і Бойко… теж влучив у поперечину! 
Зрештою, на 22-й хвилині гостям нарешті вдалося відквитати один м’яч – відзначився Щигол.
На 42-й хвилині Щигол замкнув м’яч після пасу Вивроцького. 3:2. А одразу після перерви синьківчани забивають четвертий гол. «Рава» на 65-й хвилині відповіла влучним пострілом  Щигола. 4:3. 
Ще через дві хвилини «Рава» могла зрівняти рахунок, але суддя матчу не зафіксував стовідсоткового порушення у штрафному майданчику господарів. 
Розгром «Рави» було оформлено на 78-й і 82-й хвилинах, коли п’ятий та шостий м’ячі влетіли у ворота Старчак. У підсумку, попри рівну гру, але через провали у захисті та невпевнену гру воротаря Рава зазнає першої і одразу розгромної поразки у чемпіонаті.
 
Ігор Брик,
газета "Прикордоння" №9 (53)
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 779 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]