Головна » 2012 » Вересень » 28 » Спиртзавод забруднює довкілля - читайте у №8 (33) газети "Прикордоння"
20:58
Спиртзавод забруднює довкілля - читайте у №8 (33) газети "Прикордоння"

Такий висновок можна зробити з інформації, яку оприлюднило Держуправління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області. ДП «Укрспирт» Рава-Руське МПД незаконно зливає відпрацьовану барду на земельні ділянки, що належать Рава-Руській міській раді та навколишнім селам.
Такі факти порушення протягом 2012 року неодноразово документувала Державна екологічна інспекція у Львівській області. Одне  з останніх порушень ДП «Укрспирт» Рава-Руська МПД здійснило 11 вересня. Так, на території с. Липники  (на сінокосах) з автомобіля КАМАЗ (ВС3157СК) ДП «Укрспирт» Рава-Руському МПД, було злито 15 т відпрацьованої барди зернової. Посадові особи підприємства відмовились дати пояснення щодо чинення таких порушень. Держуправління ОНПС впевнене, що належне реагування на такі дії ДП «Укрспирт» Рава-Руському МПД зроблять органи місцевого самоврядування. Свою оцінку діяльності підприємства, яке протиправно забруднює довкілля дасть і Громадська рада, що діє при Держуправлінні.

Детальніше читайте у №8 (33) газети "Прикордоння", яку ви можете знайти у книгарні "Берег" та у розповсюджувачів преси на Малому ринку міста.
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 1100 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]