Головна » 2013 » Вересень » 24 » «Свободівці» бояться нести реальну відповідальність?
20:02
«Свободівці» бояться нести реальну відповідальність?

Прес-служба ЛОО ВО «Свобода» розповсюдила повідомлення, у якому йдеться, що фракція «Свободи» у Раві-Руській міськраді не висуватиме свого кандидата на посаду секретаря міської ради. Як йдеться у заяві, «свободівці» не бачать можливості для конструктивної співпраці з міським головою Іриною Верещук. На їхню думку, остання спрямувала всі свої зусилля на дискредитацію націоналістів.
Ірина Верещук, нагадаємо, раніше запропонувала кандидатуру голови фракції ВО «Свобода» Миколи Зінька на посаду нового секретаря, а на сайті Рава-Руської міської ради вже розміщено проект рішення про обрання його на цю посаду. Однак, незважаючи на неодноразові заяви міського голови про те, що тепер голова фракції Микола Зінько, який на останніх виборах балотувався на посаду мера Рави-Руської, має шанс реалізувати свою передвиборчу програму і нести відповідальність за стан справ у місті та міській раді, сам «свободівець», як бачимо, не особливо прагне зайняти цю відповідальну посаду. 
Як відомо, кандидатуру секретаря міської ради спершу висуває міський голова. Тому, постає питання: чи підтримають «свободівці» свого лідера, чи вчинять демарш, не проголосувавши, і, таким чином, покажуть, що насправді не готові нести реальної відповідальності перед громадою міста після того, як їхнього попереднього секретаря затримали за підозрою у взятті на хабарі.
Наразі ж, у згаданому повідомленні ЛОО ВО «Свобода», йдеться, що «Рава-Руська міська організація ВО "Свобода", йдучи на вибори, декларувала свою відданість громаді та гарантувала захист інтересів равчан. Фракція ВО "Свобода", сформована в міській раді у 2010 році, завжди виступала за прозоре ухвалення рішень. Депутати як представники громади усвідомлюють свою відповідальність за законність рішень ради та справедливий розподіл земельних ділянок».
Категорія: Місто | Переглядів: 737 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]