Головна » 2014 » Червень » 17 » У комунальній службі - новий-старий керівник
11:54
У комунальній службі - новий-старий керівник

У комунальній службі Рави-Руської новий керівник. Ним став равчанин Микола Кец.

Відповідне розпорядження про призначення нового начальника КП «Рава-Руське будинкоуправління №2» 28 травня видала міський голова Рави-Руської.
Відповідно до згаданого документа, Микола Кец працюватиме на посаді керівника підприємства на підставі укладеного між ним та Рава-Руською міською радою контракту.
Крім того, цим же розпорядженням міський голова звільнила заступника начальника будинкоуправління з благоустрою Олександра Окарінського від виконання обов’язків керівника підприємства, які він здійснював від січня цього року.
Нагадаємо, комунальна служба Рави-Руської залишилась без керівника у грудні минулого року. Тоді у Степана Хира, який працював на посаді начальника з кінця 2011 року, закінчився термін дії контракту, а нового з ним Рава-Руська міська рада не уклала. Міський голова Ірина Верещук тоді зазначила, що у роботі Степана Хира була підозра на низку значних порушень. Вона додала, що буде оголошено конкурс на заміщення вакантної посади керівника комунальної служби, створено відповідну комісію (див. №1 (45)).
- Зараз у комунальній службі дуже складна ситуація. Вона дуже слабо справляється з тими обов’язками, які на неї покладено. Особливо це стосується благоустрою. Крім того, на підприємстві триває службова перевірка, яка розпочалася у травні. Вже виявлено факти серйозних зловживань, які, за попередніми підрахунками, завдали шкоди міському бюджету щонайменше на кілька десятків тисяч гривень, - розповіла Ірина Верещук. – У такій ситуації важливо, щоби комунальну службу якнайшвидше очолила людина, яка має досвід роботи у сфері житлово-комунального господарства, благоустрою. Тому було вирішено призначити Миколу Кеца керівником будинкоуправління.
Миколі Кецу – 53 роки. Раніше багато років він працював у сфері житлово-комунального господарства. Так, спочатку він був майстром у мережі Яворівської КЕЧ. З моменту створення КП «Рава-Руське будинкоуправління №2» 1 липня 2004 року і до 2007 року Микола Кец був начальником підприємства.
 
Газета "Прикордоння" №7 (51) від 14 червня 2014 року
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 790 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]