Головна » 2013 » Березень » 30 » У ліцеї відбувся чемпіонат з армреслінгу - №3 (37) газети "Прикордоння"
17:46
У ліцеї відбувся чемпіонат з армреслінгу - №3 (37) газети "Прикордоння"

В актовому залі Рава-Руського професійного ліцею відбулося урочисте привітання чоловіків та юнаків ліцею з Днем захисника Вітчизни.
Равщина не раз вкарбовувала в історію України приклади мужності і героїзму. Це і нерівні жорстокі бої з 1914 по 1920 роки, в яких герої 6-ї Равської і 9-ї Угнівсько-Равської бригади і корпусу УГА відстоювали Батьківщину, це і безсмертний подвиг у Другій світовій війні бійців 41-ї стрілецької дивізії, 91 прикордонного загону, 108 гвардійського штурмового авіаційного Рава-Руського полку, це і звитяга воїнів-афганців-равчан,  молодість і життя яких навіки поглинула кривава бійня.
Захисники Вітчизни та майбутні воїни отримали сердечні привітання від дирекції, жінок та дівчат ліцею. Третьокурсниця Ірина Костик та учениці ІІ курсу Мар'яна Мачіха  та Мар'яна Богуш  побажали чоловікам гордо неси звання захисників людського роду.
Викладач  захисту Вітчизни Володимир Теодорович ра відкрив перший в історії ліцею чемпіонат з армреслінгу. Йому допомагали керівник Ради фізичної підготовки Володимир Герун та молоді викладачі – Юрій Мацалка і Руслан Квілінський. Участь у змаганнях взяло 22 юнаків та 8 дівчат. 

Детальніше у №3 (37) газети "Прикордоння"
Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 642 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]