Головна » 2010 » Квітень » 1 » У ПП Рава-Руська викрили спробу перевезення товарів з підміною документів – на понад 10 млн грн
15:06
У ПП Рава-Руська викрили спробу перевезення товарів з підміною документів – на понад 10 млн грн
У міжнародному пункті пропуску «Рава-Руська», що на українсько-польському кордоні, припинено спробу переміщення через державний кордон України товарів з підміною товаросупровідних документів. Про це сьогодні, 31 березня, ЗІК повідомили у прес-службі Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

У пункт пропуску в’їхали три вантажівки російської реєстрації та під керуванням громадян Російської Федерації. Зважаючи на те, що представники оперативно-розшукових органів Львівського прикордонного загону володіли інформацією про можливе незаконне транзитне перевезення товарів, прикордонники у відповідності до чинного законодавства, звернулися із заявою до представників Держмитслужби про спільний огляд та ідентифікацію товару відповідно до даних, заявлених в товаросупровідних документах.

У ході аналізу було встановлено, що замість вказаних у документах товарів – текстиль, кована огорожа та плити ДСП – у вантажівках знаходилися зовсім інші товари – шкарпетки, жіночі сумки та швейцарські наручні годинники. Також з’ясувалося, що товар перевозився транзитом до Росії через територію України з Чехії та Литви.

На даний час проводиться ідентифікація товару із залученням фахівців з Торгово-промислової палати та представників Держмитслужби. Про точну суму оцінки даного товару говорити ще зарано, але вона, швидше за все, становитиме понад 10 мільйонів гривень.

ZIK

Категорія: Митниця | Переглядів: 1017 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]