Головна » 2011 » Травень » 30 » У Раві-Руській школі-інтернаті пройшли уроки митної справи
09:24
У Раві-Руській школі-інтернаті пройшли уроки митної справи
Для популяризації своєї професії митники провели уроки у низці шкіл Львівщини.
Зокрема, такі уроки відбулись у Рава-Руській школі-інтернаті, Старосамбірській районній школі №1 та Краковецькій середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів ім. Романа Шухевича. Про це ЗІКу повідомили у прес-службі Львівської митниці.

Школярам розповіли про історію розвитку митної справи на Львівщині, основні завдання митниці та правила переміщення товарів через митний кордон України. Діти дізнались, що означає «зелений» та «червоний» коридори тощо. Окрім цього, аби на практиці показати свою роботу, після уроку митники запросили школярів відвідати пункти пропуску. Під час незвичних екскурсій їх ознайомили з інфраструктурою митних постів «Краковець», «Рава-Руська» та «Смільниця», продемонстрували використання технічних засобів митного контролю. Також учні мали змогу довідатись про вищий навчальний заклад, який готує фахівців для роботи на митниці, – Академію митної служби України в Дніпропетровську та умови вступу до неї.

Варто зазначити, що у Раві-Руській це вже не перша така зустріч митників із школярами. Упродовж багатьох років вони опікуються цією школою-інтернатом і вже мають чим пишатись. Адже серед випускників навчального закладу є й ті, хто навчається в Академії митної служби та працює на митниці.

ZIK

Категорія: Митниця | Переглядів: 788 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]