Головна » 2013 » Жовтень » 17 » У Раві відбудуться пейнтбольні ігри
15:27
У Раві відбудуться пейнтбольні ігри

19 жовтня на території колишнього військового полка у м. Раві-Руській (Львівська область) відбудуться пейнтбольні маневри  «Львівський виступ». 
Організаторами ігор виступили пейнтбольний клуб «ТРІАДА» та компанія «Paintballshop» за підтримки Рава-Руської міської ради, спортивного клубу «Кордон» та Управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА.
- На території нашого містечка подібні змагання проводитимуться вперше, - розповіла міський голова Рави-Руської Ірина Верещук. – Серед традиційних розваг пейнтбол для мешканців такого невеликого населеного пункту, як Рава-Руська, є незнайомим і малодоступним. Однак, як показує практика, зацікавлення в участі у цій грі є надзвичайно великим, особливо, серед молоді. Тому, з метою популяризації пейнтболу, Рава-Руська міська рада та спортивний клуб «Кордон» запропонували провести ігри на території нашого міста.
На користь проведення пейнтбольних маневрів у Раві-Руській говорить факт тривалої військової історії міста. Раніше у Раві-Руській була військова частина, тут дислокувався 310-й механізований полк. Територія, де вони розташовувалися, складає близько 40 гектарів. Військову частину було розформована 10 років тому, у 2003-му, і відтоді ні територія, ні колишні військові приміщення, не були задіяними. 
- Від моменту розформування військової частини міська влада і Міністерство оборони ніяк не можуть дійти згоди щодо використання її території і приміщень. Як наслідок, протягом 10 років самі приміщення занепадають, руйнуються. Тому, обравши місцем проведення територію колишньої військової частини, ми вирішили привернути увагу до проблем, які виникли перед громадами населених пунктів, де вони розташовувалися, - розповіла мер Рави-Руської Ірина Верещук.
Очікується, що у командній грі пейнбольні маневри «Львівський виступ» візьме участь більш як 200 учасників. 

Категорія: Місто | Переглядів: 737 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]