Головна » 2014 » Лютий » 6 » У Раві встановили білборд зі зображенням козака, над яким знущалися беркутівці
10:46
У Раві встановили білборд зі зображенням козака, над яким знущалися беркутівці

Місцеві активісти встановили у Раві-Руській білборд, на якому зображено портрет Михайла Гаврилюка, протестувальника, якого під час сутичок на вулиці Грушевського у Києві затримали працівники «Беркуту», та над яким вони знущалися, роздягнувши його до гола та фотографуючись з ним. На щиті також напис «Нація існує доти, доки існують ЛЮДИ, готові її захищати. Слава Україні! Героям Слава!».
- Цим білбордом ми хотіли показати, що в Україні є люди, справжні нащадки козаків, які готові до останнього відстоювати не лише свою честь та гідність, а й своєї країни та народу. Встановлюючи його ми намагалися ще раз нагадати, що найцінніше у кожного громадянина України є його країна, держава, за краще життя в якій ми повинні постійно боротися, бути готовими йти до кінця, - зазначила міський голова Рави-Руської Ірина Верещук, яка була одним з ініціаторів встановлення білборда. – Нам не потрібно боятися того, що буде з нами, якщо наважуватимемося добиватися кращого для себе та своїх дітей. Водночас повинні пам’ятати, чи зможемо пробачити собі, якщо стоятимемо осторонь в той час, коли наших братів та сестер викрадають, знущаються, катують та вбивають.
Білборд встановили на автомобільній дорозі регіонального значення Р40 «Рава-Руська – Судова Вишня» у межах міста Рави-Руської. Щодня по цій дорозі проїздять сотні автомобілів.

Категорія: Місто | Переглядів: 948 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]