Головна » 2010 » Серпень » 25 » У Раві затримали контрабанду годинників на 160 тис. грн
15:39
У Раві затримали контрабанду годинників на 160 тис. грн

У міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Рава-Руська – Гребенне» працівники Львівської митниці припинили спробу незаконного переміщення товарів на понад 160 тис. грн.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі Львівської митниці, громадянин України прямував з РП в Україну мікроавтобусом марки „VOLKSWAGEN LT 35”, де перебував у приватних справах. Для митного контролю він обрав смугу «червоний коридор». У декларації заявив про наявність у нього 50 доларів США та відсутність будь-якого товару. Однак під час проведення митного контролю було встановлено, що в багажному відділенні мікроавтобуса в трьох поліетиленових пакетах знаходився товар, а саме: 485 шт. наручних годинників «PERFECT», 23 шт. наручних годинників «DIVERSE» та 1500 шт. батарейок «Vinnce» на загальну суму 160 тис. 880 грн, які не були заявлені та задекларовані за встановленою формою.

За цим фактом, за ознаками ст. 340 Митного кодексу України, складено протокол про порушення митних правил. Товар затримано до рішення суду.

Категорія: Митниця | Переглядів: 817 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]