Головна » 2011 » Квітень » 30 » Вийшов №4 (19) газети "Прикордоння"
12:05
Вийшов №4 (19) газети "Прикордоння"
Нещодавно вийшов черговий номер інформаційно-аналітичної газети "Прикордоння". Темами, які були висвітлені у №4 (19), стали новини з Рава-Руської міської ради, культурного та спортивного життя міста, а також аналітична публікація про діяльність влади у Раві-Руській.


"Рава-Руська - найвпорядкованіше місто Львівської області". - Офіційна інформація, оприлюднена Державним управлінням природного середовища у Львівській області.

"Равчан таки змусять платити за комунальні послуги?" - Міська влада створила спеціальну комісію, яка має визначити, чи стягувати з равчан борги за несплату комунальних послуг, які подекуди нараховують понад тисячу гривень.

"Яка вартість землі у Раві?" - Ціна за 1 кв. м у Раві-Руській зросла майже у 3 рази. Місцеві олігархи у паніці починають скуповувати земельні ділянки.

"Колишнє рава-руське стрільбище розмінують". - Після проведених робіт з розмінуванням для власників земельних ділянок у цьому районі залишиться лише одна проблема - осушення землі.

"Місто отримало Правила благоустрою". - Відтепер "дерибан" землі у центрі міста та у паркових зонах стане неможливим?

"Нова влада у Раві-Руській: механізм стримування через баланс сил". - Публікація-аналіз діяльності нової влади міста за перші 6 місяців.

"Турнір принциповості". - Репортаж про міжнародний турнір з волейболу, який проходив у Раві-Руській.

"На святі книги". - Враження відомої рава-руської поетиси про заходи, які були присвячені святові книги, а також її вірші щодо цих подій.

У рубриці "Дозвілля" читайте:

"Як дізнатися про характер людини по кольору її очей".

"Молоко на сніданок дозволить з'їсти менше в обід".

У рубриці "Куточок равчанина" ви дізнаєтесь, чому "Ратуша у Раві-Руській насправді... не ратуша", а також у рубриці "Посміхнімося :-)" зможете прочитати чергову порцію анекдотів.

Газету "Прикордоння" можна знайти у книгарні "Берег", що у центрі міста по вул. Грушевського, а також у розповсюджувачів преси на Малому ринку міста.




Категорія: газета "Прикордоння" | Переглядів: 903 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]