Головна » 2012 » Жовтень » 19 » Затримали чоловіка за крадіжку курей
13:23
Затримали чоловіка за крадіжку курей
Працівники Жовківського РВ ГУМВС України у Львівській області затримали 51-річного чоловіка, який за день скоїв дві крадіжки.
Про це 18 жовтня повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Нещодавно до Жовківського райвідділу міліції із заявами звернулось одразу двоє мешканців м. Рава-Руська. 62-річна пенсіонерка повідомила, що з її підсобного приміщення невідомий викрав чотири курки та одного півня. Загальна вартість викраденого 260 гривень.

Того ж дня 42-річний чоловік звернувся до райвідділу із заявою про те, що шляхом злому замка із гаражного приміщення викрадено болгарку, шуруповерт, електропилу та подовжувач, всього на суму 3 000 гривень.

Правоохоронці затримали зловмисника. Ним виявився 51-річний чоловік, який уже неодноразово відбував покарання за скоєння крадіжок.

«Зловмисник, окрім того, що викрав курей, півня та інструменти, скоїв ще дві крадіжки. Він викрав у місцевих мешканців одіяло і бензопилу. Крадене чоловік продавав», – розповів слідчий Жовківського райвідділу міліції Петро Нестерак.

Проти злодія порушили кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2, ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Після вироку суду чоловік знову може повернутись за ґрати на шість років.

ZIK
Категорія: Місто | Переглядів: 760 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]