Головна » 2008 » Вересень » 6 » "Питання про звільнення Заболоцького уже майже вирішене," - Кміть
00:19
"Питання про звільнення Заболоцького уже майже вирішене," - Кміть
Зі зникненням біля прізвища губернатора літер "т.в.о." очікувано з адміністрації мали би  полетіти голови. Першими під гарячу руку потрапили всі заступники голови ЛОДА: їх змусили написати заяви на  звільнення.
Та особливо їхнє життя це не змінило, адже далі виконують свої звичні обовязки. Лише до наз восад додалося нестійке "в.о.". Хто ж замінить їх і чи замінить взагалі, наразі не розголошується.
Своє рішення намісник області мотивував тим, що хоче, аби в ОДА працювали професійні і вмотивовані люди. Нині цього бракує. Водночас, за його словами, можливості для кардинальних кадрових змін у нього невеликі.
Щодо голів райдержадмінстрацій, то туту звільнення уже розпочалися.
"Сьогодні майже вирішене питання про звільнення Михайла Заболоцького із Жовківської РДА. Воно вже на розгляді у Президента. Поки це все", - каже пан Кміть.
 
за матеріалами газети "Експрес"
Переглядів: 1048 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
22.04.2009
1. Rava [Матеріал]
Заболоцький - сором та ганьба району! Всі памаранчеві заступники пройшли по корупції і хабарництву(Козак з КУН, Голінка з НРУ, Марцішаускене, Соловйов), а сам вдае з себе білого і пухнастого!? Відкати процвітають, а він тіпа відмазується то не мені а наверх! Ось така вона КУНівсько НУНСівсько БЮТівська "демократична" влада.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]