Головна » 2009 » Березень » 20 » Куди поділися місцеві кошти - 1,7 млн. грн. за продаж медсанбату? Матеріали на Рава-Руську міськраду подано до прокуратури!!!
18:22
Куди поділися місцеві кошти - 1,7 млн. грн. за продаж медсанбату? Матеріали на Рава-Руську міськраду подано до прокуратури!!!
Якщо інформація, оприлюднена ЗІК (http://zik.com.ua/ua/news/2009/03/20/174072), є доствірною (а інакшого бути не може), то нашу міськраду чекають великі і великі неприємності! Далі, подаємо оригінальний текс новини:
 
"Під час планової ревізії працівники КРУ у Львівській області виявили, що Рава-Руська міська рада не отримала належні 1,7 мільйона гривень за продане майно. Відповідно до укладеного договору, київський підприємець мав заплатити за придбаний комплекс нежитлових приміщень і споруд ще у травні 2008 року. Однак, навіть 31 грудня 2008 року оплати за майно здійснено не було. При цьому в бухгалтерії міської ради жодної заборгованості в сумі 1,7 мільйона гривень не значилося. Про це сьогодні, 20 березня, ЗІК повідомили у прес-службі КРУ у Львівській області.
Крім цього, ревізори виявили нецільове використання 59,5 тисяч гривень бюджетних коштів – розрахунок за проведені ремонтні роботи міськрада здійснила за кошти, призначені на фінансування освіти, заробітної плати, органів місцевого самоврядування тощо.
Також працівники КРУ виявили, що за рахунок коштів ради було оплачено комунальні послуги, спожиті орендарями, завищені обсяги та вартість ремонтно-будівельних робіт тощо. Таким чином незаконно було витрачено 38,5 тис.грн.
За допущені порушення на міського голову складено протокол про бюджетне правопорушення, а на шістьох посадових осіб – протоколи про адміністративне правопорушення.
Матеріали ревізії передано у прокуратуру Жовківського району."
 
Тепер же додамо своє. Минулого року міський голова міста Алла Сопрун на все місто заявляла, що було продано Рава-Руський медсанбат, за який мало бути виручено 1 млн. 650 тис. грн. Така інформація була оприлюденана у "самвидаві" міста Рава-Руська "Наголос", 2 номера якого вийшли у квітні минулого року (http://misto-rava.at.ua/publ/3-1-0-3). Тож ми припускаємо і вважаємо, що саме ці кошти місцевий бюджет не отримав від власника п. Колодія. Як було повідомлено у Рава-Руській міськраді саме він придбав цей об'єкт.
 
Що ж, чутки про "нечисті" справи Сопрун і Ко переслідують їх ще з початку їхнього головування над містом. А, враховуючи те, що справа дійшла вже до прокуратури, найближчим часом можемо очікувати ще більшого скандалу.
Категорія: Місто | Переглядів: 1235 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 4
19.08.2012
4. Проффесор [Матеріал]
Запитайте у Верещачки Ірусі де і як гроші заробляються!

02.12.2009
3. Виталий (igorpilot) [Матеріал]
cool Чомусь після надуманого скандалу Жовківська прокуратура та КРУ голови і хвостики поховали, а де вибачення???
Якщо інформація, оприлюднена ЗІК (http://zik.com.ua/ua/news/2009/03/20/174072) тоді нехай від мужевладців і вибачається.Кому вірити? cool cool

21.04.2009
2. Жовківчанин [Матеріал]
Скандал надуманий, адже продаж можна відмінити... КРУ з Жовкви порадив би подивитись у себе під носом на Жовківську міську раду! Зловживання з бюджетними коштами по всім напрямках! Цікаво що минулогороку Жовківська районна КРУ накопала (перевіряючи лише поверхнево) значні недоліки у використанні бюджетних коштів керівництвом Жовківської міської ради - голова Янушевич, але після того як дехто з комісії КРУ отримав земельну діляночку то все стало тихо...

26.03.2009
1. Анджейко! [Матеріал]
Миші з'їли!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]